Perkahwinan pelawak terkenal Indonesia, Sule bersama model dan pengacara, Nathalie Holscher kini berada di penghujung apabila Nathalie telah memfailkan perceraian pada tanggal 3 Julai 2022 di Pejabat Pengadilan Agama Cikarang, Jawa Barat.

Pasangan ini berkahwin pada 15 November 2020 dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki diberi nama Adzam Adriansyah Sutisna yang lahir pada 15 November 2021.

Tak Sampai Dua Tahun Usia Perkahwinan, Nathalie Holscher Tuntut Cerai Daripada Sule

Menurut sumber, permohonan cerai itu disahkan pada 5 Julai 2022 dengan nombor pendaftaran 2145. Selain memfailkan perceraian, Nathalie turut menuntut hak penjagaan penjagaan dan nafkah satu-satunya anak mereka itu.

Sidang mahkamah pertama untuk kes perceraian di antara pasangan terkenal ini akan berlangsung pada 20 Julai 2022 yang akan datang.

IKLAN

Tak Sampai Dua Tahun Usia Perkahwinan, Nathalie Holscher Tuntut Cerai Daripada Sule

Sule sebelum itu sudah memiliki empat orang cahaya mata hasil perkahwinan dengan allahyarham Lina Jubaedah yang meninggal dunia pada 2018. Antara anaknya ialah penyanyi popular Indonesia, Rizky Febian.

BACA JUGA: Dilaporkan Hilang Di Los Angeles, Adik Marshanda Perjelas Keadaan Sebenar Kakak

IKLAN

Tak Sampai Dua Tahun Usia Perkahwinan, Nathalie Holscher Tuntut Cerai Daripada Sule

Sebelum ini tersebar tentang masalah ketidakserasian di antara Nathalie dan salah seorang anak tirinya, Putri Delina. Ada yang menyatakan ketidakharmonian yang terjadi di antara mereka yang berlarutan menjadi punca Nathalie memfailkan perceraian.

IKLAN

Namun begitu, apabila dihubungi wartawan mengenai perceraian ini, mereka tidak memberikan sebarang respon dan mengelak untuk berbincang tentangnya kepada umum.

Menerusi tinjauan MH ke laman Instagram Nathalie, wanita berusia 29 tahun itu telah memadam hampir kesemua gambar bersama Sule.

++Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI