Select Page
Shaheizy Sam Beri Hint Mahu 10 Orang Anak, Ini Respon Lucu Syatilla Melvin!

Shaheizy Sam Beri Hint Mahu 10 Orang Anak, Ini Respon Lucu Syatilla Melvin!

Aktor, Shaheizy Sam dilihat seakan-akan memberi isyarat kepada isteri yang juga merupakan seorang pelakon, Syatilla Melvin mengenai hasratnya untuk menambah lagi bilangan cahaya mata.

Sam telah berkongsi mengenai hasratnya itu menerusi sebuah entri di akaun Instagram miliknya.

“Melayan kerenah yg seorg ni pun dah huru-hara, macamana nak melayan yg bakal 10 org lagi?” tulisnya.

Tambah Sam, menjadi persoalannya ketika ini bagaimana dia ingin melayan lagi 10 orang anak sedangkan yang seorang pun sudah mempunyai banyak ragam.

Dalam pada itu, Syatilla turut dilihat memberikan respon yang lucu mengenai entri berkenaan di ruangan komen.

“Wife awak beranak ikut pusat ka sampai nak 10 orang?” soal Syatilla

Bagi MH, tak salah kalau Sam berhasrat untuk menambah bilangan cahaya mata, lagi pun Baby Syeriv  mesti sudah tidak sabar lagi ingin dikurniakan seorang adik.

Semoga pasangan ini dikurniakan anak yang ramai serta rezeki yang melimpah ruah. Amin!

“Mungkin Perjalanan Dulu Tak Ada Kesedaran Untuk Lebih Maju Ke Hadapan,”- Lan Solo

“Mungkin Perjalanan Dulu Tak Ada Kesedaran Untuk Lebih Maju Ke Hadapan,”- Lan Solo

Penyanyi, Lan Solo menyifatkan krisisnya bersama kumpulan Kristal sebelum ini telah membuka lembaran baru bagi mereka untuk terus ke hadapan.

Memetik laporan Mstar, bekas vokalist Kristal itu mengakui perkara tersebut telah memberi impak yang positif kepada kedua-dua belah pihak.

“Kadang-kadang benda ini jadi memberi impak yang positif pada kami. Sebab mungkin perjalanan dahulu tak ada kesedaran untuk lebih maju ke hadapan.

 

“Apabila perkara itu berlaku, masing-masing memberi kesedaran positif itu,” katanya

Tambah Lan, dia menganggap perkara seperti ini berlaku mungkin disebabkan tiada kesedaran daripada kedua-dua belah pihak untuk lebih maju ke hadapan.

Terus ditanya mengenai vokalist terbaru kumpulan Kristal, Lan hanya mendoakan yang terbaik buat kumpulan yang pernah dianggotainya sejak 19 tahun yang lalu.

“Saya hanya mendoakan yang terbaik untuk Kristal. Harap projek mereka boleh memberi satu impak yang positif untuk band.

 

“Semoga maju jaya buat mereka,” katanya lagi

Terdahulu, Lan memutuskan untuk mengundur diri daripada Kristal selepas pemain guitar kumpulan tersebut bertindak merehatkan Lan kerana mahu mencari vokalist baru.

Semoga maju jaya diucapkan kepada Lan Solo dan  juga Kristal.

Foto: Carian Google

19/8/2018 Bukan Tarikh Daiyan Trisha Berkahwin, Tetapi Hakikatnya…

19/8/2018 Bukan Tarikh Daiyan Trisha Berkahwin, Tetapi Hakikatnya…

Segala spekulasi mengenai gambar penyanyi, Daiyan Trisha mengenakan gaun putih yang dimuat naik di media sosial beberapa hari lalu akhirnya terjawab.

Gambar yang disertakan dengan kapsyen ’19/8/2018′ nyata mengejutkan ramai pihak yang menganggap Daiyan akan melansungkan perkahwinannya pada tarikh tersebut tetapi sebaliknya hanyalah gimik untuk ‘single’ terbarunya bertajuk ‘Langit’.

Lantaran itu, Daiyan telah memuat naik satu kenyataan di Twitter untuk menerangkan situasi tersebut.

Tambah Daiyan, dia berasa pelik dan terkejut dengan respon yang diterimanya serta menjelaskan dia langsung tiada perancangan untuk melansungkan pertunangan mahu pun perkahwinan dalam masa terdekat.

Daiyan turut mengakui berita tersebut telah mengelirukan banyak pihak terutamanya keluarga, sanak-saudara dan sahabat handai.

Jelas Daiyan, dia amat berharap agar suatu hari nanti dia berpeluang untuk melansungkan perkahwinannya tetapi walau bagaimanapun sehingga kini Daiyan masih belum menjumpai lelaki yang benar-benar sudah menambat hatinya itu.

Apa-apa pun MH doakan agar Daiyan cepat-cepat dikurniakan jodoh kerana ramai peminat sudah tidak sabar lagi untuk menantikan hari bahagia penyanyi kesayangan mereka itu.

Good luck untuk single terbaru Daiyan berjudul ‘Langit’

Foto: Twitter Daiyan Trisha

“Agama Mana Kau Belajar Doakan Anak Orang Macam tu?”-  Soalan Pedas DS Shahida Pada Siapa?

“Agama Mana Kau Belajar Doakan Anak Orang Macam tu?”- Soalan Pedas DS Shahida Pada Siapa?

Isteri kepada usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Shahida Rashid meluahkan rasa kesal terhadap individu yang gemar menghantar masej peribadi berbaur negatif terutama mengenai anak-anaknya di Instagram.

Datin Shida memuat naik kenyataan tersebut sebagai amaran kepada sesetengah pihak supaya berhenti melibatkan diri serta anaknya sekiranya marah akan tindakkan orang di sekelilingnya.

“Hei netizen2 yg x ada akhlak dan adab yg korang dm2 komen2 negatif dekat page saya ni kenapa?sila komen di page yg betul lepas tu nak libatkan anak aku.

 

“Aku mmg dah malas nak berbudi bahasa dekat sini sbb korang pun tulis ayat yg kurang ajar benda yg x ada kaitan dgn aku.

 

“Minta tolong jgn org lain punya pasal orang lain yg kena. Lepas tu nak doakn anak aku jadi cmm si polan dan si polan. Agama mana kau belajar doakan anak org mcm tu?” tulisnya.

Tambah Datin Shahida, dia sudah malas untuk berbudi bahasa lagi kerana komen yang sering diterimanya adalah biadap malah, lansung tiada kaitan dengan dirinya.

Isteri jutawan kosmetik itu juga meminta para netizen untuk berhenti mendoakan perkara yang tidak elok kepada anaknya kerana tiada agama di dunia ini yang berkehendakkan sedemikian.

MH harap agar perkara seperti ini tidak berlaku lagi pada masa akan datang kerana tiada ibu di dunia ini yang sanggup melihat anak-anak mereka dicaci maki oleh kerana kesilapan yang dilakukan oleh orang lain.

Foto: Instagram

“Nak Kata Saya Sombong, I don’t Mind,” – Akui Tidak Perasan, Ismail Izzani Jawab Tuduhan Acah Kekwat

“Nak Kata Saya Sombong, I don’t Mind,” – Akui Tidak Perasan, Ismail Izzani Jawab Tuduhan Acah Kekwat

Selepas dikecam gara-gara dikatakan bersikap sombong ketika diajak bergambar oleh seorang jurufoto bebas, penyanyi Ismail Izzani tampil memberi kenyataan untuk mempertahankan diri.

Katanya, dia langsung tidak menyedari pelawaan jurufoto tersebut yang ingin mengambil gambarnya di Kuala Lumpur Feshion Week 2018 (KLFW) baru-baru ini.

“Sorry bro tak perasan  till next time kalau sudi lagi.

 

“If nak kata saya sombong I don’t mind  I know myself better and I won’t do that  anyway.

 

“Have a nice day ahead , keep up the good work ur doing great!” tulisnya.

Tambah Ismail, dia tidak kisah sekiranya ada yang ingin menggelarnya sebagai sombong kerana dia lebih mengetahui tentang dirinya sendiri berbanding orang lain.

Bagi MH, mungkin benar apa yang dikatakan Ismail itu kerana maklum sahajalah di acara sebesar KLFW 2018 itu akan dihadiri oleh ribuan orang dan ada kalanya kita akan terlepas pandang.

Foto: Twitter & Carian Google

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: