Aktres Vanidah Imran mengucapkan terima kasih buat semua pihak yang mendoakan kebahagiaannya bersama suami, Arifabillah Idris.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga di dalam sebuah majlis yang dilangsungkan secara tertutup pada 7 Julai lalu di sebuah premis di ibu kota.

Sambil memberikan penghargaan, bintang berusia 49 tahun itu turut memohon maaf andai ada pihak yang terasa hati jika tidak diundang pada majlis raja sehari mereka

“Majlis Diadakan Secara Kecil-Kecilan Sahaja Kerana…,” – Jelaskan Sebab, Vanidah Imran Mohon Maaf Jika Ada Pihak Terasa

“Assalamualaikum. Vee ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih atas ucapan tahniah, ingatan dan kiriman doa dari semua, sama ada secara peribadi mahupun di media sosial.

“Moga Allah SWT kabulkan doa-doa tersebut dan dikembalikan juga kepada anda semua. Kami merasa syukur dan sangat terharu dengan ucapan dan komen positif dari semua.

IKLAN

“Majlis diadakan secara kecil-kecilan sahaja kerana mengambil kira faktor kesihatan kedua ibu bapa kami. Mohon maaf jika ada saudara-mara atau kawan-kawan yang terasa hati.

“Terima kasih sekali lagi atas segala kasih dan doa serta sokongan yang diberi selama ini. Vee sangat menghargainya. Jazakumullahu Khairan Katsira,” tulisnya sambil memberikan kredit.

Perkongsian tersebut dikongsikan Vanidah yang mesra disapa Vee menerusi satu hantaran terkininya di Instagram.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Vee (@vanidah_imran)

Pada majlis ijabkabul, Vee menerima mas kahwin berbentuk seutas rantai emas daripada suaminya selain masing-masing berbalas dua dulang hantaran.

Terdahulu, Vanida pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon terkenal, Rashidi Ishak pada Oktober 2000 dan dikurniakan dua cahaya mata.

IKLAN

Mereka bagaimanapun memilih untuk membawa haluan masing-masing pada Ogos 2018.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

Foto: Instagram Rizman Ruzaini, Jaydeesm

https://youtu.be/1hO3pRj1QNM