Usahawan dan selebriti, Noor Neelofa menitipkan dedikasi buat suaminya, Haris Ismail atau PU Riz yang dilihat begitu komited membangunkan bisnes yang diusahakan mereka, NunHa.

Menurut Neelofa, suaminya mahu memberikan sehabis baik, lebih-lebih lagi menerusi penghasilan produk baru mereka, innai NunHa yang bakal dipasarkan tidak lama lagi.

“Masuk Hari Ke 11, Suami Kerja Dari Pagi Sampai Lewat Pagi. Biasa 3 Atau 4 Pagi Baru Balik,” – Neelofa ‘Update’, Hargai Komitmen PU Riz“Masuk Hari Ke 11, Suami Kerja Dari Pagi Sampai Lewat Pagi. Biasa 3 Atau 4 Pagi Baru Balik,” – Neelofa ‘Update’, Hargai Komitmen PU Riz

“Ni masuk hari ke 11, suami kerja dari pagi sampai lewat pagi, biasa 3 atau 4 pagi baru balik. Hari ni call cakap balik lepas ni, masih di kilang production settlekan macam-macam isu.

“Inilah bab perniagaan yang orang tak nampak, yang orang nampak selalunya end result je, part senang & best je. Kami berniaga bersama dan alhamdulillah saya lebih banyak (work form home) wfh sambil menjaga anak.

IKLAN

“Untuk resellers Innai Nunha, doakan semoga perjalanan perniagaan dimudahkan. All the best untuk hari ni,” luah Neelofa.

“Masuk Hari Ke 11, Suami Kerja Dari Pagi Sampai Lewat Pagi. Biasa 3 Atau 4 Pagi Baru Balik,” – Neelofa ‘Update’, Hargai Komitmen PU Riz “Masuk Hari Ke 11, Suami Kerja Dari Pagi Sampai Lewat Pagi. Biasa 3 Atau 4 Pagi Baru Balik,” – Neelofa ‘Update’, Hargai Komitmen PU Riz

Ibu kepada seorang cahaya mata itu berkongsi rasa menerusi perkongsian di Insta Stories, pada Isnin.

IKLAN

Dalam pada itu, Neelofa turut mengucapkan terima kasih atas pengorbanan serta komitmen yang trlah dicurahkan Haris.

“Untuk suami tersayang, terima kasih sebab banyak mainkan peranan dalam bab production. You sentiasa buat more than 100% untuk solve any issue, takde yang impossible to you. Semoga Allah berkati setiap usaha you and kita semua.

“Berkati setiap ringgit yang kita peroleh, sentiasa rasa cukup dan bahagia dengan rezeki Allah,” tulisnya lagi.

IKLAN

Neelofa turut memuat naik tangkap layar rekod panggilan bersama pasukannya demi memastikan segalanya berjalanan lancar untuk produk terbaru mereka.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

https://youtu.be/1hO3pRj1QNM

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI