“Tak Nak Makan Tempat Mahal,”- Ozlynn Tersentuh, Hasrat Anak Hanya Mahu Jamu Selera Di ‘Food Court’ Rai Hari Jadi 

“Nak makan kat food court je”,- Itu permintaan anak pelawak, Johan iaitu Ahmad Sodiq Hainana bersempena dengan ulang tahun kelahirannya baru-baru ini.

Tidak mengharapkan sambutan hari jadi di restoran mewah, kanak-kanak berusia 10 tahun itu sebaliknya memilih lokasi ‘food court’ di Bukit Ampang sambil menikmati pemandangan sekitar Kuala Lumpur.

“Sempena besday Sodiq semlm.. papa surprisekan hadiah dan bwk dia jalan tgk view KL dan keindahan alam.. sambil tazkirah dalam kereta .. bukan utk sodiq je.. tp utk semua..

“Alhamdulillah, dan gambar terakhir adalah lokasi kami sekeluarga menjamu selera .. makan naan cheese dgn tandori .. syukur Alhamdulillah thank you papa.

“Lokasi depan ampang point je.. mmg sedap sgt.. simple tp puas.. sodiq ckp xnk makan kt tmpt mahal.. nak makan kt food court je.. so sume org boleh pilih apa nak makan,” tulisnya.

IKLAN

Sekali gus, si ibu, Ozlynn tersentuh dengan hasrat anaknya itu yang tidak meminta-minta meraikan majlis yang gah, sebaliknya hanya mahu meluangkan masa bersama keluarga tercinta.

“Aiyokkkkk mama tersentuh hati laaaa.. sb dia ada hati utk fikir utk org lain jugak.. papa dia kemain sebut sume tmpt makan yg sedap.. end up dia ckp food court.. yahhh.. so kami dpt makan roti john, satay.

“Smp sume mata kuyu lepas kekenyangan mcm biasa.. nak dpt gambar yg semenggah mmg susah yek,” kongsi Ozlynn sambil disertakan beberapa keping foto. 

View this post on Instagram

Sempena besday Sodiq semlm.. papa surprisekan hadiah dan bwk dia jalan tgk view kl dan keindahan alam.. sambil tazkirah dalam kereta .. bukan utk sodiq je.. tp utk semua.. Alhamdulillah.. dan gambar terakhir adalah lokasi kami sekeluarga menjamu selera .. makan naan cheese dgn tandori .. syukur Alhamdulillah thank you papa.. lokasi depan ampang point je.. mmg sedap sgt.. simple tp puas.. sodiq ckp xnk makan kt tmpt mahal.. nak makan kt food court je😭.. so sume org boleh pilih apa nak makan.. aiyokkkkk mama tersentuh ati laaaa.. sb dia ada hati utk fikir utk org lain jugak.. papa dia kemain sebut sume tmpt makan yg sedap.. end up dia ckp food court.. yahhh.. so kami dpt makan roti john, satay.. 😍 smp sume mata kuyu lepas kekenyangan🤣🤣 mcm biasa.. nak dpt gambar yg semenggah mmg susah yek🙄🤦‍♀️

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Terdahulu, Ozlynn dan Johan berkahwin pada Julai 2009.

Mereka dikurniakan lima orang cahaya mata, Ariq, Sodiq, Haziq, Chantiq dan Moleiq.

IKLAN

View this post on Instagram

Kesayangan.. forever baby busyuk masham mama.. baik dari yg tua smp lah yg kecik.. mama keje arini.. so jaga diri memasing bila balik sekolah nanti.. mama masak labu masak lemak pucuk manis, sambal sardin dgn bawal goreng garing.. kalau kata mama x sayang korg x tau la nak kata apa.. walaupon tdo lambat ttp pukul 5am mata celik standby masak breakfast chicken sandwich dengan mee goreng daging… ok siap 5 menu besar.. standby mata rabak kat set pulak🤣.. buat ibu2 kat luar sana x kisah la korang masak ke x masak ke.. korang keje ke atau surirumahtangga ke.. tetap aku respect.. kita bukan saja penat badan malah penat otak setiap hari memikirkan jadual harian.. harap suami2 di luar sana menghargai isteri korg.. kadang korg tlg basuh pinggan pun boleh buat isteri happy.. apatah lagi kemas katil, basuh baju, lipat baju, sapu umah, mop umah, masak breakfast, lunch, mandi anak, gosok baju, kemas umah, ptg bawang.. ah tlg sume la lg bagus bila korg cuti👅👻😛🙈.. buat suami aku… Papa.. nak main game siapkan sume keje umah dulu ok.. love you😘👻❤️

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Foto : Instagram Ozlynn