“Tak Ada Yang Istimewa Tahun Ni, Tapi Ada Rezeki Paling Istimewa Allah Bagi,” – Ulang Tahun Kelima Perkahwinan, Isteri Fad Bocey Umum Hamil

Tahniah diucapkan buat pelawak, Fad Bocey sekeluarga apabila isterinya, Syaheera Rahman mengumumkan dirinya kini hamil anak keempat.

Pada usia kandungan yang kini mencecah dua bulan, ibu kepada dua cahaya mata ini mengakui dia mengalami ‘morning sickness’ yang agak teruk.

Pada masa sama, Syaheera turut memberikan dedikasi istimewa terhadap bahtera perkahwinannya bersama Fad yang kini sudah pun memasuki tahun kelima.

“Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5 daddy ,moga Allah terus melindungi, memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita.

“Dugaan? sgt banyak tapi hanya kesabaran yg jadi benteng utama .moga kita lebih matang dlm hubungan ni .susah senang kita biarlah jadi kenangan.

IKLAN

“Tak ada yg istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi .nak tengok kena slide la .almost 2 months dan mommy mintak maaf takda special celebration .nak bangun berdiri pun tk mampu lgi .yes sgt teruk my first trimester.

“Moga lebih kuat lepas ni .banyak kerja tertunggak .thank you daddy ,uruskan semuanya. urus makan minum mommy ,anak2 ,sekolah anak2 pun daddy siapkn.

“Hanya Allah yg dpt balas .youre the best husband ever(walaupun gaduh confirm cakap bukan2)love you,” tulisnya pada kapsyen di Instagram beberapa hari lalu.

Entri sama turut disertakan bersama lampiran foto ujian kehamilan yang menunjukkan hasil positif.

View this post on Instagram

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5 daddy ,moga Allah terus melindungi ,memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita .dugaan ?sgt banyak tapi hanya kesabaran yg jadi benteng utama .moga kita lebih matang dlm hubungan ni .susah senang kita biarlah jadi kenangan . . tak ada yg istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi .nak tengok kena slide la .almost 2 months dan mommy mintak maaf takda special celebration .nak bangun berdiri pun tk mampu lgi .yes sgt teruk my first trimester .moga lebih kuat lepas ni .banyak kerja tertunggak .thank you daddy ,uruskan semuanya .urus makan minum mommy ,anak2 ,sekolah anak2 pun daddy siapkn .hanya Allah yg dpt balas .youre the best husband ever(walaupun gaduh confirm cakap bukan2 😝😝)love you❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

IKLAN

Terdahulu, keduanya mendirikan rumah tangga pada 14 Mac 2015 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu pasangan kembar Favian Adrazin Hayyan dan Favian Adrazin Zayyan serta seorang puteri, Nur Aminah Mishal.

Sementara itu, Fad turut memuat naik posting yang memberi aprisiasi sempena ulang tahun perhawinan dan permata hati yang bakal lahir, tidak lama lagi.

Foto: Instagram Fad Bocey