Penyanyi terkenal, Datuk Seri Siti Nurhaliza ada memberi dedikasi serta doanya buat permata hari, Siti Aafiyah menerusi satu entri Instagram yang dikemas kininya pada Ahad.

Sambil berdoa pada Yang Maha Esa agar puterinya itu menjadi muslimah berjaya dunia akhirat, bintang yang kini muncul dengan lagu baru berjudul 7 Nasihat itu turut mendoakan agar semua dilindungi dari COVID-19 yang kini menjadi krisis negara.

Foto yang dimuat naik merakamkan Aafiyah sedang berbaring di sejadah.

IKLAN

“Subhanallah.. anak ibu soleha ni.. Semoga Allah swt makbulkan doa ibu.. Semoga seluruh ahli keluargaku & orang sekelilingku di lindungi virus covid-19.

“Di perkuatkan keimanan & keberkatan dunia serta akhirat..Anakku Aafiyah sentiasa di bawah lindungan Mu ,di angkat martabatnya , di takdirkan yang baik baik hidupnya serta menjadi muslimah berjaya dunia dan akhirat.. aamiin ya rabb,” tulisnya.

IKLAN

Serentak dengan perkongsian tersebut, ruangan komen turut dihujani dengan reaksi peminat dan rata-ratanya turut ‘mengaminkan’ doa yang disampaikan.

IKLAN

“Semoga Seluruh Ahli Keluarga & Orang Sekelilingku Dilindungi Virus COVID-19,” – Doa Datuk Seri Siti Nurhaliza, Pohon Yang Terbaik Buat Aafiyah “Semoga Seluruh Ahli Keluarga & Orang Sekelilingku Dilindungi Virus COVID-19,” – Doa Datuk Seri Siti Nurhaliza, Pohon Yang Terbaik Buat Aafiyah

Foto: Instagram Datuk Seri Siti Nurhaliza

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI