Selebriti dan usahawan popular, Noor Neelofa sekali lagi menganjurkan majlis ilmu dan kali ini ia khas buat rakan selebriti yang dibawakan oleh Pertubuhan Kasih Neelofa.

Khusus untuk golongan wanita, majlis Hijrah Cinta Bersama Rakan Selebriti itu dilangsungkan di sebuah premis acara di Damansara, Selangor pada Jumaat.

Ibu kepada seorang cahaya mata ini turut berkongsi foto serta video sekitar majlis menerusi Insta Stories.

Menerusi salah satu status yang dikongsikan, Neelofa mengakui ramai lagi rakan selebriti yang mahu ikut serta dan sesi sama dirancang bakal dilakukan tidak lama lagi.

Sekali Lagi Buat Majlis Ilmu, Neelofa Syukur Kunjungan Selebriti; Ramai Lagi Rakan Artis Ingin Hadir, InsyaAllah Yang Akan Datang.” Sekali Lagi Buat Majlis Ilmu, Neelofa Syukur Kunjungan Selebriti; Ramai Lagi Rakan Artis Ingin Hadir, InsyaAllah Yang Akan Datang.” Sekali Lagi Buat Majlis Ilmu, Neelofa Syukur Kunjungan Selebriti; Ramai Lagi Rakan Artis Ingin Hadir, InsyaAllah Yang Akan Datang.”

IKLAN

“Majlis Ilmu yang diadakan khas buat rakan-rakan artis, yang dahagakan ilmu agama dengan izin Allah, alhamdulillah syukur. Ramai lagi rakan artis yang ingin hadir, insyaAllah event yang akan datang,” tulisnya.

Menerusi perkongsian sama, antara rakan artis yang terlihat berada di majlis berkenaan ialah Jasmine Suraya, Ika Nabella, Amyra Rosli, Lufya, Kaka Azraff, Shima Anuar dan ramai lagi.

IKLAN

Zulin Aziz yang turut hadir ada menitipkan ucapan terima kasihnya atas jemputan.

“Terima kasih Neelofa atas jemputan. Bertuah dapat join majlis ilmu. MasyaAllah,” tulisnya.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zulin Aziz (@zulinaziz)

Sebelum ini, Neelofa yang sinonim dengan sesi perkongsian ilmu itu turut menganjurkan majlis seumpamanya pada pertengahan Julai lalu yang diadakan di kediaman bapa mentuanya.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI