“The Show Must Go On,” – Pengurus Terlibat Kes Dadah, Bunga Citra Lestari Doakan Yang Terbaik

Dalam industri hiburan, jika sebut nama Bunga Citra Lestari, pasti semua akan kenal dengan pengurusnya, Doddy atau nama penuhnya Muhammad Ikhsan Doddyanshah.

Hubungan mereka yang cukup erat membentuk gabungan terbaik terutamanya dalam perjalanan karier bintang tersohor itu. Walau bagaimanapun, kejadian mengejutkan berlaku apabila Doddy telah ditangkap oleh pihak polis atas kes penyalahgunaan dadah.

“The Show Must Go On,” – Pengurus Terlibat Kes Dadah, Bunga Citra Lestari Doakan Yang Terbaik

Bunga yang ketika ini sedang sibuk dalam rangka latihan dan persiapan konsert solonya di Singapura mengambil kesempatan memberikan semangat kepada pengurusnya itu agar menjalani kuat menjalani waktu sukar.

“Semakin hampir dengan #BCLBLOSSOMSingapore. Semuanya adalah kitaran termasuk kehhidupan. Sentiasa ada perkara untuk dipelajari, diperbaiki untuk kita terus berkembang.

IKLAN

Kesemua pasukan dan saya mendoakan sahabat kami, Doddyanshah. Kami berharap agar kamu dapat melalui waktu sukar dalam hidupmu ini. Terus berdoa ya Dod,” ujarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bunga Citra Lestari (@bclsinclair)

ARTIKEL BERKAITAN: Genap 2 Tahun Pemergian Ashraf Sinclair, Bunga Citra Lestari Setia Ziarah Pusara Arwah Suami – “Kehidupan Tidak Sama Tanpa Anda Di Sisi…”

Biarpun kejadian tersebut berlaku disaat momen penting dalam kerjayanya. Perkara tersebut tidak mematahkan semanngat pasukannya yang lain yang sedang bertungkus lumus menjayakan konsertnya itu.

Kongsinya lagi, “Kepada pasukan BCL, kita oleh melakukannya. Jadikan konsert ini sebuah konsert yang tidak akan dilupakan. Semangat ya teman-teman. Teruskan kerja yang hebat. The show must go on.”

IKLAN

Doddy telah ditangkap pada 3 Ogos 2022 yang lalu bersama seorang lagi rakannya yang dikenali sebagai Ronald. Dalam satu pengakuan kepada pihak polis, dia mengaku telah menggunakan dadah tersebut sejak setahun yang lalu.

++Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan

Sumber: (1), (2)