Pelakon, Hanna Aqeela bersyukur dengan susunan perjalanan kerjaya seninya selama ini meskipun mengakui namanya tidak sepopular pelakon-pelakon lain.

Jelas Hanna, dia sebolehnya tidak mahu mempersoalkan mengenai perkara tersebut kerana menganggap rezekinya selama ini tidak pernah putus.

“Saya selalu terima soalan sebegini. Sebab semua orang tahu saya dah lama berkecimpung di dalam dunia seni ini tetapi masih lagi belum dikenali ramai.

“Bagaimanapun, saya tidak mahu merungut mengenai perkara tersebut sebab bagi saya, selagi saya masih mempunyai kerja, saya okay sahaja.

“Jika satu hari nanti saya mungkin tiada tawaran lagi, mungkin ketika itu saya akan mempersoalkan mengenai perkara ini,” katanya kepada MH.

Nama Tak Glamor Meski Dah Lama Ceburi Bidang Seni, Hanna Aqeela Tetap Syukur Rezeki Tak Putus – “Saya Tak Mahu Merungut Sebab…” Nama Tak Glamor Meski Dah Lama Ceburi Bidang Seni, Hanna Aqeela Tetap Syukur Rezeki Tak Putus – “Saya Tak Mahu Merungut Sebab…”

Mengakui saingan daripada pelakon-pelakon lain tidak kurang hebatnya, namun, Hanna mendedahkan dirinya meletakkan sepenuh kepercayaan terhadap kualiti serta bakat lakonan yang dimilikinya.

“Buat masa ini saya amat bersyukur dengan segala rezeki yang telah dikurniakan kepada saya. Job saya sentiasa ada

IKLAN

“Kalau nak bersaing dengan pelakon-pelakon baru yang lain, saya hanya sandarkan kepada bakat-bakat saya.

“Saya harapkan para penonton dan orang-orang yang pernah berkerja dengan saya boleh terima karya saya seadanya.

Nama Tak Glamor Meski Dah Lama Ceburi Bidang Seni, Hanna Aqeela Tetap Syukur Rezeki Tak Putus – “Saya Tak Mahu Merungut Sebab…” Nama Tak Glamor Meski Dah Lama Ceburi Bidang Seni, Hanna Aqeela Tetap Syukur Rezeki Tak Putus – “Saya Tak Mahu Merungut Sebab…”

Bintang berusia 31 tahun itu berkata sedemikian ketika dalam satu temu ramahnya bersama MH baru-baru ini.

Ketika ramai pihak merasi tekanan dek kerana cabaran yang terpaksa dilalui sepanjang tempoh pendemik ini, Hanna memaklum para anak seni juga tidak terkecuali daripada perkara tersebut.

IKLAN

Lantaran itu, Hanna turut menyeru kepada semua pihak untuk sentiasa kekal tenang dan memperbanyakkan melakukan aktiviti-aktiviti yang boleh meredakan tekanan.

“Kita semua tak dapat lari daripada merasai tekanan. Sebagai pelakon, kami dah biasa keluar bekerja. Fikiran kami juga selalu memikirkan mengenai macam-macam jenis watak. Sebab kita mainkan watak yang berbeza dengan diri kita.

“Jadi, bila terjadinya pendamik ini, kita semua terpaksa duduk rumah hanya dan hanya berdiam diri. Bila tak buat apa-apa, sudah tentu ia memberi kesan kepada kami. Kita akan stuck seketika.

“Apapun, kita tetap kena mencari sesuatu yang boleh menghilang tekanan tersebut. Kita tak boleh mengharapkan orang lain dan kena berusaha sendiri. Mungkin kita boleh mulakan dengan menyayangi diri kita sendiri,” akhirinya.

Nama Tak Glamor Meski Dah Lama Ceburi Bidang Seni, Hanna Aqeela Tetap Syukur Rezeki Tak Putus – “Saya Tak Mahu Merungut Sebab…”

IKLAN

Drama bersiri ‘Suara Hati’ merupakan sebuah lagi naskah adaptasi novel nukilan novelis Anis Ayuni yang mengangkat genre kekeluargaan.

Drama bakal bersiaran secara eksklusif pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang di saluran Astro Prima (105).

Malah, ia juga turut boleh distrim menerusi aplikasi Astro GO dan On Demand untuk pilihan yang lebih fleksibel.

Dalam perkembangan lain, Media Hiburan kini sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Nama Tak Glamor Meski Dah Lama Ceburi Bidang Seni, Hanna Aqeela Tetap Syukur Rezeki Tak Putus – “Saya Tak Mahu Merungut Sebab…”

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI