“Nak Cepat-Cepat Anak Saudara Sebab…,” – Ini Ucapan Uqasha Buat Nelydia Yang Dah Bergelar Isteri

Kakak kepada pelakon Nelydia Senrose, Uqasha Senrose ada memberikan dedikasi khas buat adiknnya itu yang telah pun bergelar isteri kepada usahawan, minggu lalu.

Sedia dikenali sebagai pasangan adik-beradik yang cukup rapat, pelakon tersebut mengucapkan tahniah meski tidak percaya dengan status baru yang digalas Nelydia.

“MasyaALLAH b , awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangat lah extra cantik . The dress makeup just so perfect that night.

“Again b tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life , nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan suami , dah tak Boleh nak tidur sama2 n bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaah,” tulisnya menerusi Instagram.

IKLAN

Malah kongsi Uqasha lagi, bersempena dengan sambutan Aidilfitri nanti, keduanya tidak boleh lagi untuk berkongsi vilik dan mencuba baju raya sama-sama kerana adiknya itu sudah mempunyai tanggungjawab lain.

“And raya pun sama nanti dah tk Boleh share one room and try2 Baju raya sama2 sebab b ada tanggungjawab lain kena sedia kan makan pakai cik husband pulak . Thank you b bagi Sha seorang Abang which is @mhafezhalimi.

“Hafeez please jaga Baby baik2 tau! Kalau dia meragam pun layan kan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky.

IKLAN

“Sha nak cepat cepat anak sedara sebab aryan khan dah besar dah. So nak jaga anak Baby pulak. I love you so much Nelydia,” kongsi Uqasha panjang lebar.

View this post on Instagram

MasyaALLAH b , awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangat lah extra cantik . The dress makeup just so perfect that night ? . Again b tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life , nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan suami , dah tak Boleh nak tidur sama2 n bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaah :’) . And raya pun sama nanti dah tk Boleh share one room and try2 Baju raya sama2 sebab b ada tanggungjawab lain kena sedia kan makan pakai cik husband pulak . Thank you b bagi Sha seorang Abang which is @mhafezhalimi ☺️ . Hafeez please jaga Baby baik2 tau ! Kalau dia meragam pun layan kan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky ? . Sha nak cepat cepat anak sedara sebab aryan khan dah besar dah . So nak jaga anak Baby pulak . ? I love you so much Nelydia ❤️

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Foto: Instagram Uqasha, Nelydia Senrose