Penyanyi, Bella Astillah ada memuat naik video terbaru di laman Instagram miliknya.

Video tersebut memaparkan Bella menyanyikan semula lagu yang pernah dinyanyikan kembali Datuk Seri Siti Nurhaliza bertajuk ‘Wanita’ dalam versi akustik. Lagu tersebut asalnya dari Indonesia.

Lalu, video tersebut kemudiannya menjadi tular apabila menerima hampir 900,000 tontonan setakat ini.

“Nahh ramai betul mau full video untuk ni lagu kan. Bella sudah upload di IGTV.

“P/s: sorry lah suara2 beteriak tu si Ayden sama Aidil Dan bibir saya tu bukan kena inject tapi kena ugam bha (ulcer),” tulisnya.

Dalam pada itu, di ruangan komen, rata-rata netizen memuji  nyanyian Bella yang dikatakan sangat baik dan merdu itu.

Sementara itu, terdapat juga segelintir netizen yang berpendapat lagu tersebut ingin ditujukan kepada suaminya, Aliff Aziz.

“Kau tak sedih ke tengok ni @aliffaziz91,” tulis individu tersebut.

Terdahulu, Bella baru sahaja merakamkan video cover lagu ‘Semakin’ nyanyian asal penyanyi Siti Sarah yang dinyanyikan secara duet bersama pelakon, Aprena Manrose.

Apa Kata Anda