Penyanyi, Azharina Azhar ada berkongsi situasinya bersama anak, Rahmat Azharin Azhar Abdullah yang mulai bertanya mengenai siapa gerangan bapanya.

Maklum juara Gegar Vaganza musim ketiga itu, anaknya ada menunjukkan gambar sambil bertanya adakah individu tersebut merupakan bapanya.

“Bila Anak Usia 4 Tahun Menunjukkan Gambar Dan Bertanya, Ini Abah Rahmat Mummy? Mata Berkaca Ibu Jawab… – Azharina

“Rasanya mana mana ibu didunia takan bersedia bila anak seusia 4tahun menunjukan gambar dan bertanya , “ ini abah rahmat mumy ?” Lalu dia tunjuk beberapa gambar lelaki lain yang tak dikenali bertanyakan jika itu ayahnya .

“Wlwpun mata berkaca dengan senyuman ibu menjawab bukan nak .. dan rahmat bertanya,” habis tu mumy ambik rahmat di mana ? Dekat sapa ?” Ya Allah hanya kau tahu hati ibu kecil ini …. ibu ini pun menjawab ,” dari dunia sampai akhirat anakku kau tetap anakku sayang,” tulisnya menerusi Facebook beberapa jam lalu.

IKLAN

“Takan ada yang mengubah itu ..tapi kamu ada nanay dan abah di sabah ..” maka ibu itu menghubungi sepupunya yang merupakan ayah pada rahmat… menerangkan apa yang berlaku .. ayah pun berkata pada anak ,” rahmat abah sayang rahmat .

“Bila abah ada rezeki abah datang jumpa rahmat nanti ya . “ YA Allah kau kuatkan hatiku seperti mana sebelumnya . Terima kasih abangku Etal yang slalu memahami aku .. membenarkan aku merasai kasihnya anak pada seorang ibu kecil ini.

IKLAN

“Jauh disudut hatiku aku sujud dengan penuh penghambaan padaMu Allah .. penuh tangis lulur kasihku pada anak anakku . Takan ada gantinya,” kongsi Azharina panjang lebar.

Malah, Azharina turut berkongsi kapsyen sama menerusi Instagram.

IKLAN
View this post on Instagram

Rasanya mana mana ibu didunia takan bersedia bila anak seusia 4tahun menunjukan gambar dan bertanya , “ ini abah rahmat mumy ?” Lalu dia tunjuk beberapa gambar lelaki lain yang tak dikenali bertanyakan jika itu ayahnya . Wlwpun mata berkaca dengan senyuman ibu menjawab bukan nak .. dan rahmat bertanya ,” habis tu mumy ambik rahmat di mana ? Dekat sapa ?” Ya Allah hanya kau tahu hati ibu kecil ini …. ibu ini pun menjawab ,” dari dunia sampai akhirat anakku kau tetap anakku sayang . Takan ada yang mengubah itu ..tapi kamu ada nanay dan abah di sabah ..” maka ibu itu menghubungi sepupunya yang merupakan ayah pada rahmat… menerangkan apa yang berlaku .. ayah pun berkata pada anak ,” rahmat abah sayang rahmat . Bila abah ada rezeki abah datang jumpa rahmat nanti ya . “ YA Allah kau kuatkan hatiku seperti mana sebelumnya . Terima kasih abangku Etal yang slalu memahami aku .. membenarkan aku merasai kasihnya anak pada seorang ibu kecil ini. Jauh disudut hatiku aku sujud dengan penuh penghambaan padaMu Allah .. penuh tangis lulur kasihku pada anak anakku . Takan ada gantinya .

A post shared by azharina_a (@azharina_a) on

Dalam perkembangan lain, Azharina baru saja melancarkan single terkininya, Lakar Janji.

Foto: Instagram Azharina

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI