{"source_sid":"3FA4DA1D-18C4-425B-BE78-00E15E00D93F_1611665842385","subsource":"done_button","uid":"3FA4DA1D-18C4-425B-BE78-00E15E00D93F_1611665743078","source":"other","origin":"unknown"}

Baru-baru ini, tular di media sosial mengenai sebuah foto melibat pelakon dan hos, Fahrin Ahmad ketika sedang mengacarakan program siaran langsung, Wanita Hari Ini.

Entri tersebut memaparkan gurauan nakal seorang netizen yang mengusik cara pemakaian Fahrin yang dikatakan terlalu ketat sehingga menampakkan bahagian alat sulitnya itu.

“Banyak Kali Sudah Saya Kena, Ini Bukan Kali Pertama,” – Tular Foto Seluar Ketat, Fahrin Ahmad Enggan Ulas Sebab…

Bagaimanapun, Fahrin dilihat enggan mengambil peduli mengenai perkara tersebut kerana menyifatkan ianya seperti sengaja dibangkitkan individu yang berniat jahat.

IKLAN

Memetik laporan Kosmo Online, Fahrin menafikan perkara berkenaan sebagai kegagalan berpakaian (malfunction) kerana dia sudah pun berkali-kali memakai seluar tersebut.

“Rasanya, benda begini baik dibiarkan sahaja. Lagi pun, lagi diulas, lagi orang korek nanti. Takut daripada sekelompok sahaja yang tahu, makin ramai nak ambil tahu nanti.

IKLAN

“Itu bukan kegagalan pakaian (malfunction). Sudah berpuluh kali saya pakai seluar itu,” katanya seperti yang dipetik.

Jelas pelakon drama, Kebaya Kasut Kanvas ini lagi, dia sebenarnya sudah pun lali dengan perkara tersebut dan menganggap ia sebagai asam garam bergelar anak seni.

IKLAN

“Banyak kali sudah saya kena. Ini bukan kali pertama. Barangkali juga, golongan selebriti tidak boleh terlepas daripada kecaman dan tohmahan.

“Ramai orang tiada kerja waktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. Jadi, mereka ada banyak masa untuk buat perkara yang tidak berfaedah contohnya menularkan foto saya,” katanya lagi.

Sumber: Kosmo Online & Instagram Fahrin Ahmad

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI