Persembahan meyakinkan berjaya meletakkan Nikki Palikat sebagai bintang yang mencatatkan markah tertinggi di antara semua bintang bertanding di Gegar Vaganza musim ke-8 (GV8) yang bersiaran secara langsung dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), malam tadi.

Menyampaikan lagu Rindu yang dipopularkan oleh Hetty Koes Endang, Nikki memperolehi markah sebanyak 72.30 peratus.

Sementara Aliff Aziz menduduki tempat kedua dengan 71.90 peratus. Suami kepada pelakon Bella Astillah ini akan menyampaikan lagu berjudul Rapuh minggu hadapan.

Berikut senarai markah yang diterima kesemua bintang minggu ini, menyaksikan Bandi Amuk mendapat markah terendah, sekaligus menjadi bintang yang tersingkir;

IKLAN

Bandi Amuk Tersingkir Minggu ke-7 Dengan 53.8 Peratus, Nikki Sekali Lagi Tertinggi! Ini Senarai Markah Penuhnya

Kesemua peserta diadili Datuk Ramli MS bersama Hetty Koes Endang, Datuk Syafinaz dan Datuk M Nasir sebagai juri jemputan.

GV8 masih mengekalkan Nabil Ahmad serta Jihan Muse sebagai hos dan disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123).

IKLAN

Anugerah Digi Next Level dimenangi oleh Adibah Noor manakala pemenang Bintang Cuckoo Healty Home berpihak kepada Suki Low.

Anugerah Paling Power Meow dimenangi peserta yang menduduki markah tertinggi.

IKLAN

Juara membawa pulang hadiah wang tunai RM100,000 beserta trofi manakala RM50,000 untuk naib juara RM30,000 tempat ketiga.

Untuk rekod, musim pertama Gegar Vaganza dimenangi oleh Ayai (Ilusi), Siti Nordiana pada musim kedua, Azharina (GV3), Aishah (GV4), Noryn Aziz (GV5), Naqiu & Hady Mirza (GV6) dan Cliff Umar (GV7).

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI