Bersempena dengan musim perayaan tahun ini, usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri bakal melancarkan lagu rayanya sendiri, beberapa hari lagi.

Bagaimanapun apa yang menariknya, Aliff  turut meminta undian dari netizen bagi mengundi di antara Zizi Kirana dan Sajat untuk tampil rapping di dalam single terbarunya nanti.

Perkara tersebut dimaklumkan Aliff menerusi Instagram sebentar tadi.

View this post on Instagram

sila buat undian di ruangan komen di bawah.. sy akan ikut kata undian sbb saya nak like bila sy posting di youtube saya nanti di tvterlajaklaris . . . . ini baru uji bakat yaa..korang rasa.. Di antara 2 calon wanita terbaik yang mempunyai lontaran suara yg hebat dan aura yang berbeza pasti menggegarkan suasana raya anda lagu "jom raya".. mereka bukan calang-calang penyanyi terkemuka di Malaysia.. .. Siapakah anda rasa yang patut saya pilih utk berduet bersama saya? @zizi_kirana atau @nursajadiah ?? undian vote paling tinggi akan saya pilih utk muncul di music video klip yg akan dilancarkan 3-4 hari lagi sebagai lagu rasmi.. undian adalah muktamat.. komen di bawah siapakah pilihan di hati anda..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Lalu menjengah ke Instagram Sajat pula, usahawan ini ada memuat naik keratan video yang merakamkan dirinya sedang berlatih rap untuk lagu terbaru sahabat bisnesnya itu.

“Adoiii suara i pun kelaut!!! kena banyak practice ini!!! adoiii!!!! adoiii RAP pulak tu..terbelit belit lidah iols nak sebut satu persatu word keluar dari mulut giteww!!! haahaahaaa ….lagu raya kata nya.

“Korang rasa OK TAK?? ker tak ok?? cer comment jujur kat bawah ini..ini baru practice jer tau!!!!tiberrrr @aliffsyukriterlajaklari,” tulisnya.

Lalu, ribuan komen ditinggalkan menerusi ruangan komen pada posting berkenaan. Antaranya;

Foto: Instagram Sajat