Penyanyi Seberang, Upiak Isil menduduki markah paling rendah di kalangan semua bintang bertanding dalam saingan minggu kelima konsert Gegar Vaganza musim ke-8 (GV) yang bersiaran secara langsung dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), malam tadi.

Upiak yang mempersembahkan lagu Pengemis Muda yang dipopularkan oleh Dato Sheila Majid menerima markah paling terendah iaitu sebanyak 57.00 peratus.

Sementara Nikki meneruskan persembahan konsisten minggu ini mendedangkan lagu berjudul Gelombang (Salamiah Hassan) sekali lagi meletakkan penyanyi itu di kedudukan markah tertinggi iaitu 79.50 peratus.

Aliff Aziz di tangga kedua dengan 77.80 peratus dan Ani Maiyuni, 67.80 peratus.

IKLAN

Ini dia senarai markah kesemua peserta GV8 minggu kelima;

Upiak Markah Paling Corot, Nikki Palikat Terbaik Dengan 78.50 Peratus! Ini Markah Lengkap Semua Bintang GV8

IKLAN

Kesemua peserta diadili Datuk Ramli MS bersama Hetty Koes Endang, Datuk Syafinaz dan minggu ini, Datuk Yusof Haslam diundang sebagai juri jemputan.

GV8 masih mengekalkan Nabil Ahmad serta Jihan Muse sebagai hos (minggu ini digantikan Elly Mazlein kerana faktor semasa) dan disiarkan secara langsung menerusi saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123).

IKLAN

Juara membawa pulang hadiah wang tunai RM100,000 beserta trofi manakala RM50,000 untuk naib juara RM30,000 tempat ketiga.

Untuk rekod, musim pertama Gegar Vaganza dimenangi oleh Ayai (Ilusi), Siti Nordiana pada musim kedua, Azharina (GV3), Aishah (GV4), Noryn Aziz (GV5), Naqiu & Hady Mirza (GV6) dan Cliff Umar (GV7).

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI