“Siapa Buang Siapa Sund@l?” – Zarina Anjoulie ‘Naik Hantu’, Panggil Fathia Latiff Fake Friend, Tak Kenang Budi

Sedangkan lidah lagi tergigit, nampaknya hubungan persahabatan antara Zarina Anjoulie dan Fathia Latiff mulai berantakan lagi apabila selebriti sensasi ini memuat naik kata-kata meluahkan kekesalannya.

Malah secara jelas, Zarina ada berkongsi sebuah artikel seperti yang mengaitkannya.

Menerusi artikel yang dikongsi, Fathia difahamkan terpaksa ‘membuang kawan’. Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada ia ditujukan kepada Zarina atau sebaliknya.

Lepas minta maaf pastu pergi bambu aku dekat press. If this is not crack tahap anjing kurap, I dont know what is bro,” tulis Zarina.

Siapa buang siapa s*ndal?,” kongsi Zarina pula beserta pendedahan WhatsApp.

IKLAN

Sementara itu, menerusi Insta Stories pelakon Anak Pontianak ini turut mengulas panjang isu perselisihan fahamnya bersama Fathia yang disifatkan sebagai tidak mengenang budi.

As usual buat statement  nak tuduh kawan2 daru dulu sampai sekarang itu je keje kau  nak lepas tangan n tuduh orang kat media. 3.3 million followers on insta n kau takde kawan n semua or tak nak kawan dgn kau imagine that.

“Y? Sebab kau memang ada masalah tak boleh hormat orang hormat masa n life org. Kau nak perangai diva babi kau sampai semua kawan kau lari. Babe kalau aku yang bermasalah kenapa kau merangkak cari AKU setiap kali babe?

Aku tak pernah cari kau..maybe pada fans kau IDOLA but to me ur will always be that loser celeb yg takde kawan n gaduh dengan semua orang. 

“ I let u again in my life pasal KESIAN tlg faham! Kawan2 kau semua lari! Kawan2 baru kau pun kawan aku. Itu pun kau kutuk2 diorang hina diorang. Pastu cari diorang. Siapa tahan dengan kau babe, n by the way if I’m so bad kenapa I’m still working still earning money still doing shoots n KAU JOBLESS FRIENDLESS?

“I had ur back when no one wanted to be next to u la sedar diri. Aku naik grab tgh malam dari nilai ke KL demi nak teman kau. Tapi kau manusia anjing memang tak pernah kenang budi.

IKLAN

“Sedangkan mak bapak kau pun kau boleh ludah apa lagi aku kan.. now stay away from all our live la fucker tolong,” kongsi Zarina panjang lebar.


Walau bagaimanapun, tiada kenyataan rasmi daripada pihak Fathia sementelah dia telah memadam akaun Instagramnya.

Semoga semuanya dapat diselesaikan secara baik.

Foto : Instagram Zarina Anjoulie