Sekian lama berdiam diri, akhirnya pengarah dan pelakon Syamsul Yusof tampil memberi penjelasan berhubung kemelut rumah tangganya yang hangat diperkatakan ketika ini.

Menerusi laman Instagram miliknya, Syamsul, 39, memuat naik sebuah video mengatakan dia akan memberikan titik noktah terhadap permasalahan yang melibatkan kehidupan peribadinya dalam masa terdekat ini.

“Insya-Allah, saya akan beri titik noktah kepada semua permasalahan ini.

“Sudah tiba masanya saya bersuara mengenai perkara ini (kemelut rumah tangga). Saya pun dah penat dan saya juga percaya netizen pun letih.

“Cuma bezanya nanti, penjelasan saya itu tidak sama dengan apa yang dilakukan isteri saya, Puteri Sarah. Saya tidak mahu membuka pekung atau aib sesiapa.

“Insya-Allah dalam masa terdekat, saya akan leraikan satu persatu kepada umum supaya semua persoalan ini ternoktah,” katanya.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)

Dilahirkan dalam keluarga seni, Syamsul akui kehidupan peribadinya tidak dapat lari daripada menjadi tatapan umum.

Susulan itu, dia akan tampil menjelaskan segala-galanya berhubung masalah ‘dalam kain’ selepas ini walaupun mengakui ia adalah satau perkara yang tidak manis untuk dikongsikan kepada khalayak ramai.

“Hal perkahwinan adalah perkara sangat peribadi. Hal dalam kain, tidak manis untuk dikongsi kepada khalayak ramai.

IKLAN

“Saya Akan Beri Titik Noktah Permasalahan Ini Dalam Masa Terdekat,” – Syamsul Yusof

“Saya Akan Beri Titik Noktah Permasalahan Ini Dalam Masa Terdekat,” – Syamsul Yusof

“Namun, selepas setengah tahun hal rumah tangga kami dikongsi Puteri Sarah dalam media sosial, media cetak dan elektronik, jadi saya rasa sudah sampai masa untuk menjelaskan segala-galanya,” katanya lagi.

IKLAN

Pergolakan rumah tangga Syamsul dan Sarah didakwa disebabkan kehadiran orang ketiga dipercayai Ira Kazar yang merupakan anak pelakon senior, Kazar Saisi.

Terdahulu, Syamsul dan Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014 dan hasil perkongsian hidup, pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah yang kini berusia tiga tahun.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto:  Instagram Syamsul Yusof

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI