Akhirnya senarai 30 buah lagu yang telah disenarai pendek untuk bersaing di Muzik Muzik 35 Separuh Akhir sudah pun diumumkan, pada Isnin.

30 buah lagi itu diumumkan menerusi program Muzik-Muzik yang bersiaran secara langsung di TV3.

Berbeza dari tahun-tahun sebelumnya, Muzik Muzik 35 Separuh Akhir akan berlangsung selama tiga hari berturut-turut iaitu pada hari Jumaat hingga Ahad 20, 21 dan 22 November 2020.

IKLAN

Mematuhi garis panduan prosedur operasi standard (SOP), Muzik Muzik 35 Separuh Akhir (SFMM35) akan bersiaran tanpa penonton seperti program-program siaran langsung yang lain.

Ia bakal dihoskan oleh Haziq Hussni dan Sherry Alhadad, SFMM35 akan bersiaran pada pukul 9 hingga 11 malam dari Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

IKLAN

Berikut 30 buah lagu yang telah layak ke SFMM35 ini beserta dengan hari persembahan;

IKLAN

Peluang Kedua, Aku Bidadari Syurgamu Bersaing Hari Sama, 30 Lagu Semi Final Muzik Muzik 35 Bertanding 3 Hari Berturut-Turut! Peluang Kedua, Aku Bidadari Syurgamu Bersaing Hari Sama, 30 Lagu Semi Final Muzik Muzik 35 Bertanding 3 Hari Berturut-Turut!

Peluang Kedua, Aku Bidadari Syurgamu Bersaing Hari Sama, 30 Lagu Semi Final Muzik Muzik 35 Bertanding 3 Hari Berturut-Turut!

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI