“Memang I Akan Charge Mahal,” – Micheal Ang Cadang Naikkan Harga Kuih, Jelas Proses Cukup Renyah

Pengarah Micheal Ang berkongsi proses membuat Kaya Nyona dan menyifatkan ia langkah yang cukup renyah untuk disediakan.

Jadi atas sebab itulah, Mike menjelaskan dia bercadang agar penjual kuih untuk menaikkan harga makanan yang dijual, jelasnya walaupun bahannya murah, namun ia memerlukan masa dan tenaga yang banyak.

“Salam semua. Akhirnya siap jugak kaya nyonya kita. Yg best ni boleh simpan 3-4 bulan sebab kita double boiled 3 jam.

“Serious la i rasa org2 yg jual kuih kena naik kan harga kuih dia org jual! Memang la bahan nak buat kuih murah tapi nak buat kuih kuih ni takes a lot of effort n time.

IKLAN

“Kalau i dlm business kuih memang I akan charge mahal for all those time n effort. Sebab nak buat sendiri memang LAMBAAAAAAT LAGI kalau tak sebab kena kurung dlm umah.

“Aku bersumpah takan bising lagi kalau kuih or cake mahal. Tapi make sure la kalau mahal kena sedap ya! Kalau tak memang kena sumpah la! Luv u all n stay safe!” jelasnya.

IKLAN

Perkongsian pengarah itu turut mendapat reaksi netizen di ruang komen.

Foto : Instagram Micheal Ang