Nenek kepada Nabila Huda, Indon Ramli telah menghembuskan nafas terakhirnya pada Rabu.

Perkara tersebut dimaklumkan pelakon filem M4M4 itu menerusi Instagram.

Sambil menyifatkan dia kini menghadapi situasi yang sukar selepas kehilangan orang tersayang, Nabila turut mengakui arwah nenek merupakan individu yang telah menjaga dan membesarkannya sejak kecil.

“Hari Ini Abil Nak luah perasaan dengan korang.Dalam hidup kite Mesti ada Perkara yang paling kite Takut..Macam Abil,Abil paling Takut dengan kehilangan.

IKLAN

“Abil tak pernah melalui kehilangan dalam hidup..never I imagine life without someone i love. I always scared of losing someone in my life. Sebab Abil Takut Abil tak boleh Nak lalui or Abil taktau macamana Nak go through.

“Abil Takut Nak lalui perasaan tu.Abil slalu fikir Kuat ke Abil untuk menghadapi situasi tu. Tapi hari ini..6th May 2020, Abil kehilangan nenek Abil..Dia Pergi jam 7 tadi. Dia lah Nenek yang jaga Dan membesarkan Abil dari kecik.

IKLAN

“Nenek dah Takde..Perkara yang paling Abil Takut dalam hidup Terjadi Pada hari ini..Seriously, I’m lost. Dada rasa sakit macam perasaan tak lepas.

“Abil tengah cuba Untuk memahami keadaan ni.Kepada Siapa yang kenal nenek,Halalkan makan minum Dia ya.

IKLAN

“Mintak korang semua sedekah kan al-fatihah pada arwah nenek saya, indon bt ramli,” pintanya tulus.

View this post on Instagram

Hari Ini Abil Nak luah perasaan dengan korang.Dalam hidup kite Mesti ada Perkara yang paling kite Takut..Macam Abil,Abil paling Takut dengan kehilangan. Abil tak pernah melalui kehilangan dalam hidup..never I imagine life without someone i love. I always scared of losing someone in my life. Sebab Abil Takut Abil tak boleh Nak lalui or Abil taktau macamana Nak go through. Abil Takut Nak lalui perasaan tu.Abil slalu fikir Kuat ke Abil untuk menghadapi situasi tu. Tapi hari ini..6th May 2020, Abil kehilangan nenek Abil..Dia Pergi jam 7 tadi. Dia lah Nenek yang jaga Dan membesarkan Abil dari kecik..Nenek dah Takde..Perkara yang paling Abil Takut dalam hidup Terjadi Pada hari ini..Seriously, I’m lost..Dada rasa sakit macam perasaan tak lepas..Abil tengah cuba Untuk memahami keadaan ni.Kepada Siapa yang kenal nenek,Halalkan makan minum Dia ya..Mintak korang semua sedekah kan al-fatihah pada arwah nenek saya, indon bt ramli..😢

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis turut berdukacita atas kehilangan nenek aktres berkenaan, sekaligus menzahirkan ucapan takziah buatnya seisi keluarga. Al-Fatihah.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI