“Mak Kami Berkemban, Kami Topless” – Nourul Depp Kata Okay Kot Sebab…

Selepas dikecam gara-gara berkongsi foto hanya mengenakan kain batik dalam keadaan berkemban baru-baru ini, Nourul Depp memuat naik gambar anaknya di dalam bilik air pula.

Ulas penyanyi ini di ruangan kapsyen, tiada masalah bagi baginya untuk berkongsi gambar foto tanpa pakaian anak kecil kerana dia masih bayi kecil.

Mama kami ambik gamabq dalam bilik ayaq; dalam bath tub; kami pun nak jugak lah! .

“Mak kami berkemban, kami topless: okay kot no.

“Yang ni memang lah okay #isabelladepp oi. Hang kecik lagi. Topless ka , bogey ka, semu okay. Sebab hang cute ahahhaha eh salah. Sebab baby lagi.

IKLAN

“Besaq esok dia tengok Ig gambaq dia macam ni, apa lah dia kata no,” tulisnya.

Pada masa sama, dia juga menerima nasihat agar tidak sewenang-wenangnya memuat naik gambar anak, bimbang menjadi konflik apabila besar nanti.

Ada sahabat @gethealthy_coach berkata, kita dok post gambaq anak anak macam2 rupa. Esok dia besaq tengok gambaq dia tak okay, dia tak@izinkan; marah dia kat kita. Betui jugak doc!”

IKLAN

Rata-rata netizen memuji kecomelan dan raut wajah Isabella yang baru berusia sebulan.

Kadang kala niat untuk berkongsi kegembiraan itu seringkali disalah erti sehingga mendapat kecaman ramai, tak gitu?

Foto : Instagram Nourul Depp