Pelakon dan usahawan Wawa Zainal berkongsi momen indah melalui sebuah video yang merakamkan ubah suai kediaman khusus buat kedua ibu bapanya yang kini menetap di Kuala Lumpur.

Menerusi Instagram, isteri kepada Aeril Zafrel itu turut mendedahkan sebab dia memilih kediaman satu tingkat buat orang tua tersayang.

“Lama Pujuk Mak Duduk Semenanjung,” – Kediaman Baru Diubah Cantik, Menangis Syukur Ibu Wawa Zainal “Lama Pujuk Mak Duduk Semenanjung,” – Kediaman Baru Diubah Cantik, Menangis Syukur Ibu Wawa Zainal

“Lama pujuk mak duduk Semenanjung. Akhirnya dia setuju dan Wawa decide untuk belikan rumah mak dan bapak.

IKLAN

“Mula-mula nak beli 2 tingkat, tapi bila fikir duduk berdua dan sudah berusia untuk naik turun. Jadi Wawa cari rumah setingkat dan bila tengok keadaan rumah yang agak lama telan air liur juga la.

“Fikir macam mana nak bagi lawa balik. Tapi i memang percaya yang @aqi_74 boleh jadikan rumah ni jadi rumah baru! And cuba tengok, lawa kan? Sangat cozy,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Dia pada masa sama turut menitipkan dedikasi indah buat ibunya.

IKLAN

“Kepada mak ku sayang yang lahirkan Wawa di dunia. Walaupun Wawa tidak membesar dengan mak. Mak kena tahu Wawa sayang dengan mak bapak dunia akhirat,” luahnya lagi.

“Lama Pujuk Mak Duduk Semenanjung,” – Kediaman Baru Diubah Cantik, Menangis Syukur Ibu Wawa Zainal“Lama Pujuk Mak Duduk Semenanjung,” – Kediaman Baru Diubah Cantik, Menangis Syukur Ibu Wawa Zainal

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI