Tiket Anugerah Juara Lagu 33 (AJL33) yang telah mula penjualannya pada pukul 12.00 tengahari tadi, laku seperti pisang goreng panas!

Menurut syarikat penjualan tiket AJL33, My Ticket, tiket aras Arena yang bernilai RM55 telah habis dijual dalam masa satu jam.

Pada masa sama, Pengurus Hiburan Primeworks Studios, Encik Muhamad Sufian Che Isa berkata situasi tersebut amat mengejutkan pihaknya semua kerana mereka lazimnya memberikan tiket AJL secara percuma kepada orang ramai dan kelab peminat finalis.

“Tambahan pula, semenjak pengumuman penjualan tiket ini hari Jumaat lalu, kami turut mendapat kecaman dari pihak netizen yang mengemukakan ketidakpuasan hati mereka.

“Namun, kami tetap positif dengan semangat peminat finalis dan AJL itu sendiri, Alhamdulillah penjualan tiket ini berjalan dengan lancar.

IKLAN

“Ini juga membuktikan bahawa Anugerah Juara Lagu ini masih relevan pada industri muzik tanah air dan masih menjadi kegilaan peminat meski telah mengecapi edisi yang ke-33 penganjuran.”

IKLAN

Walaupun tiket arena (RM55) telah habis dijual, tiket AJL33 di Aras 3 dan Aras 4 masih dijual seperti biasa dengan harga RM35 (Aras 3) dan RM25 (Aras 4).

Para peminat AJL 33 boleh dapatkan tiket mereka di laman web www.myticket.asia.

IKLAN

Anugerah Juara Lagu 33 yang akan berlangsung pada 3 Febuari 2019 depan, membariskan finalis-finalis hebat seperti Hael Husaini, Dayang Nurfaizah, Altimet, Haqiem Rusly, Syamel, Ara Johari, Kaer dan Amylea, serta ramai lagi.

Sekiranya para peminat ingin mendapatkan maklumat lanjut berkaitan AJL33, mereka boleh layari laman media sosial @TV3Malaysia di Facebook, Instagram, dan Twitter.

Mereka juga dialukan untuk menggunakan tanda pagar #AJL33 untuk menghangatkan perbualan di media sosial.

Foto: Instagram Muzik-Muzik

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI