“Kawan-Kawan Suka Ejek Dan Usik,” – Kaka Azraff Cerita Soal Kontroversi, Dedah Keperibadian Ibu Saudaranya, Ella

Sebagai anak saudara kepada Ratu Rock Negara, Ella, penyanyi Kaka Azraff mengakui dia cuba belajar mengenai selok-belok dunia seni menerusi pengalaman yang pernah dilalui Ella.

Menurut Kaka, perjalanan seni Ella yang panjang memberi ruang buatnya untuk belajar seterusnya mengambil apa yang baik demi perkembangan kerjaya seni.

Kaka atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff telah berkongsi perkara tersebut menerusi program YouTube #MHLIFESTYLE Media Hiburan.

“Masa kecil dulu biasalah kan waktu zaman sekolah bila ada kontoversi mengenai Ella, kawan-kawan suka ejek dan usik-usik. Akan tetapi benda itu yang membuatkan saya kuat untuk berhadapan dengan apa-apa kisah sensasi.

IKLAN

“Bila saya tengok dia hadapi kontroversi, ia lagi dahsyat daripada saya sebenarnya. Bila bila nak dikatakan mengenai diri pernah terpalit tu… ia tidaklah adalah terpalit sangat pun.

“Cuma adalah sikit bila orang bercakap dan bertanya, selalunya saya hanya jawab tak tahu sahajalah,” katanya.

Kaka turut menyifatkan penyanyi yang sinonim menerusi lagu Sembilu itu sebagai seorang yang baik.

“Dia seorang yang sangat ‘cool’ dan saya suka dengan dia. Keluarga saya memang duduk serumah dengan nenek dan dia bersama keluarga juga kerap datang ke rumah.

“Setiap kali bila dia ada, saya sentiasa rasa teruja untuk jumpa dengannya. Ingat lagi masa saya kecil dulu, saya nampak dia seorang sangat baik, manja dan ceria.

IKLAN

“Malah boleh dikatakan dia punya manja tu, saya rasa dia lagi manja dari saya,” katanya yang turut berkongsi mengenai kerjaya serta kehamilan kedua ketika ini.

Foto: Instagram Ella, Kaka Azraff