Disaat para ibu bapa sibuk menghantar dan mempersiapkan anak-anak untuk ke sekolah pada hari pertama di tahun baru, pengasas kosmetik, Sajat pula terpaksa melupai momen tersebut kerana sedang mengikuti kelas dandanan di Labenon selama dua minggu.

Malah seperti yang dikongsikan menerusi Instagram, penyanyi Bobo Di Mana itu memberitahu kedua-dua anak angkatnya iaitu, Syahmi dan Syaza merupakan harta paling berharga bagi dirinya.

“Inilah harta paling istimewa dan paling berharga buat ummi..anak anak ku,belajar lah pandai pandai yer syg,ummi akan jaga anak anak ummi sampai besar dan ummi tak pernah meminta di kenang jasa ummi membesar anak anak yang ummi cintai.

“Apa2 pun,kalau syaza syahmi dah berjaya nanti.. ummi harap..syaza syahmi dapat bantu insan2 lain tau..ingat pesan ummi,” tulisnya.

IKLAN

Pada masa sama, Sajat turut meminta agar kedua anaknya itu supaya menghormati orang lain apabila besar nanti.

View this post on Instagram

alhamdulillah,hari ini,hari pertama anak anak ku ke sekolah..ini lah harta paling istimewa dan paling berharga buat ummi..anak anak ku,belajar lah pandai pandai yer syg?,ummi akan jaga anak anak ummi sampai besar dan ummi tak pernah meminta di kenang jasa ummi membesar anak anak yang ummi cintai..apa2 pun,kalau syaza syahmi dah berjaya nanti.. ummi harap..syaza syahmi dapat bantu insan2 lain tau..ingat pesan ummi…hormati dengan sesiapa pun,jangan kita menghina orang,jangan kita aibkan orang,jaga tingkah laku,hormati dengan sesiapa pun syg…tak kira lah muda atau pun tua..ummi rasa bahagia sangat syg.. bahagia sebab ummi akan buat sebaik mungkin untuk anak anak ummi.. tiada secubit kuman pun ummi minta balasan.. cukup lah sekadar ummi dapat berkongsi kasih sayang pinjaman dari Allah S.W.T pada ummi…maafkan ummi sebab tak dapat hantar anak anak ummi hari pertama ke sekolah..ummi jauh sygku..ummi kat sini ambil kos belajar rambut sayang?..kejap jer,dalam 2 minggu ummi balik yer sygku.. ingat tau.. jadi insan berguna yer syg..i love you..?

A post shared by اجرام جت (@ajramjat02) on

IKLAN

“Hormati dengan sesiapa pun,jangan kita menghina orang,jangan kita aibkan orang,jaga tingkah laku,hormati dengan sesiapa pun syg…tak kira lah muda atau pun tua..ummi rasa bahagia sangat syg.

IKLAN

“Bahagia sebab ummi akan buat sebaik mungkin untuk anak anak ummi.. tiada secubit kuman pun ummi minta balasan.. cukup lah sekadar ummi dapat berkongsi kasih sayang pinjaman dari Allah S.W.T pada ummi.

“Maafkan ummi sebab tak dapat hantar anak anak ummi hari pertama ke sekolah..ummi jauh sygku..ummi kat sini ambil kos belajar rambut sayang?..kejap jer,dalam 2 minggu ummi balik yer sygku.. ingat tau.. jadi insan berguna yer syg..i love you…,”katanya lagi.

Foto: Instagram Sajat

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI