Dua tiga hari kebelakangan ini, lensa hiburan tanah air tertumpu kepada video mesra yang didakwa mirip pelakon, Syafie Tee dengan seseorang yang dikatakan mempunyai hubungan istimewa dengannya.

Sehingga ke hari ini, Syafi, 29, masih belum tampil memberikan sebarang kenyataan berhubung kontroversi melibatkan dirinya itu sebaliknya, bapanya, pendakwah bebas, Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah ada mengeluarkan respon balas terhadap isu melibatkan anak keduanya itu.

Susulan respon tersebut, ramai netizen turut mengecam pendakwah tersebut susulan hal terbabit.

Isu Anak Ridhuan Tee, Caprice; – “Tak Semestinya Ayah Kita Ustaz, Anak Kita Confirm Tak Buat Dosa.” Isu Anak Ridhuan Tee, Caprice; – “Tak Semestinya Ayah Kita Ustaz, Anak Kita Confirm Tak Buat Dosa.”

Lalu, rapper Caprice yang dikenali sering melontarkan pandangannya berhubung isu semasa, tampil membidas sikap sesetengah netizen yang gemar menghakimi seseorang individu itu berdasarkan kesilapan orang lain.

“Video panas Syafi Tee, Ridhuan Tee akui diri tidak sempurna.

IKLAN

“Cap (Caprice) tak faham netizen yang kecam ayah dia. Tak semestinya ayah kita ustaz, anak kita confirm takkan buat dosa.

“Tak semestinya ayah kita polis, anak kita confirm takkan buat jahat,” kata Caprice menerusi perkongsian video di laman Instagramnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Isu Anak Ridhuan Tee, Caprice; – “Tak Semestinya Ayah Kita Ustaz, Anak Kita Confirm Tak Buat Dosa.”

IKLAN

Menurut Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli 34, lagi tiada manusia yang sempurna dan tidak berbuat salah sebaliknya dia percaya semua ibu bapa sudah cuba memberikan yang terbaik buat anak-anak mereka.

“My point is, tiada siapa dekat muka bumi ini yang sempurna dan saya yakin ibu bapa akan sentiasa bagi terbaik untuk anak-anak mereka.

“Sama juga sebagai anak, kita akan belajar daripada ibu bapa dan belajar daripada kesilapan. Takkan korang tak pernah buat silap.

Isu Anak Ridhuan Tee, Caprice; – “Tak Semestinya Ayah Kita Ustaz, Anak Kita Confirm Tak Buat Dosa.” Isu Anak Ridhuan Tee, Caprice; – “Tak Semestinya Ayah Kita Ustaz, Anak Kita Confirm Tak Buat Dosa.”

IKLAN

“Asalkan kita belajar daripada kesilapan, ubah dan sentiasa melangkah ke hadapan,” katanya lagi.

Terdahulu, nama Syafi Tee hangat diperkatakan selepas sebuah videonya bercium mulut dengan seorang wanita tular di media sosial.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto:  Instagram Caprice, Syafi Tee