Usahawan kosmetik popular, Eriyca Baiduri Abdul Rashid atau lebih mesra dengan panggilan Madammu berkongsi perkembangan terkini proses rawatan kesuburan in-vitro (IVF) dalam ikhtiar mendapatkan cahaya mata.

Menerusi TikTok rasmi Noir, Madammu mendedahkan semuanya berjalan dengan baik.

“Hari ini 19 Mei 2022, Madammu dan TP ada appointment dengan doktor regarding IVF (PGT-A) result. Alhamdulillah keputusan yang baik.

“Dari 17 telur, 12 telur survive dan blastocyst dihantar untuk proses PGT-A (ujian embrio yang dihasilkan melalui proses IVF) dan balance dibekukan.

“Dari 8 blastocyst, 6 survive! 4 baby boy dan 2 baby girl! Tetapi 2 boy tidak normal,” tulisnya.

“27 Julai 2022 Madammu Akan Buat Transfer!,” – Eriyca Baiduri ‘Update’ Proses Rawatan IVF “27 Julai 2022 Madammu Akan Buat Transfer!,” – Eriyca Baiduri ‘Update’ Proses Rawatan IVF “27 Julai 2022 Madammu Akan Buat Transfer!,” – Eriyca Baiduri ‘Update’ Proses Rawatan IVF

IKLAN

Jelasnya lagi, proses seterusnya dijangka akan dilakukan pada Julai depan.

“27 Julai 2022 Madammu akan buat transfer! Doakan Madammu supaya semua berjslan dengan lancar!

“Jadi balance 4! 2 boys 2 girls! Alhamdulillah nkfmal dengan gred yang bagus (46),” kongsinya lagi.

IKLAN

Perkongsian berkenaan pantas mendapat perhatian wargamaya yang rata-rata mendoakan semoga urusan dipermudahkan.

Malah tak kurang yang turut menitipkan doa yang baik-baik buat pasangan usahawan ini.

Terdahulu, namanya menjadi tumpuan lebih-lebih lagi apabila syarikat berasaskan kecantikan halal dan premium, Noir Health & Beauty Sdn Bhd yang diusahakan menjadi penaja utama Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36), Mac lalu.

IKLAN

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.