‘Bagai mimpi jadi kenyataan’, begitulah yang dapat disimpulkan apabila pasangan adik-beradik popular, Ziana Zain dan Anuar Zain mengumumkan kolaborasi mereka menerusi konsert Anuar Zain & Ziana Zain Live In Kuala Lumpur 2022.

Konsert yang dibawakan oleh Trumpet International Sdn. Bhd itu bakal berlangsung buat pertama kalinya di Kuala Lumpur, 6 Ogos 2022 bertempat di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).

Anuar menyifatkan peluang dan kepercayaan yang diberikan penganjur sebagai satu penghormatan buat mereka berdua.

Tiket ‘Laku Keras’! Anuar & Ziana Zain Bergabung Dalam Konsert Epik Buat Pertama Kali

Tiket ‘Laku Keras’! Anuar & Ziana Zain Bergabung Dalam Konsert Epik Buat Pertama Kali

“Saya bersyukur di atas kepercayaan yang diberikan kepada kami. Kami mengambil peluang ini untuk bertemu dan menghiburkan peminat yang sekian lama menginginkan persembahan kami berdua.

“Konsert ini bakal menjadi momen kolaborasi indah buat saya dan kakak yang telah sekian lama berada di dalam industri ini,” katanya kepada Media Hiburan.

IKLAN

Tiket ‘Laku Keras’! Anuar & Ziana Zain Bergabung Dalam Konsert Epik Buat Pertama Kali

Tiket ‘Laku Keras’! Anuar & Ziana Zain Bergabung Dalam Konsert Epik Buat Pertama Kali

Anuar ditemui pada sidang media konsert berkenaan yang berlangsung di Hotel Le Meridien, Kuala Lumpur pada petang Khamis.

Bakal memberi persembahan yang akan menjadi ‘mimpi indah’ buat penonton, penyanyi Lelaki Ini juga dijangka menampilkan sebuah kolaborasi epik bersama Ziana Zain dalam konsert tersebut.

IKLAN

Bagi Ziana sendiri, Anuar Zain & Ziana Zain Live In Kuala Lumpur 2022 adalah sebuah hadiah kepada peminat sepanjang pembabitan mereka sebagai pelaku seni.

“Konsert ini akan menjadi ‘golden moment’ bukan sahaja buat peminat tetapi kami dua beradik.

Tiket ‘Laku Keras’! Anuar & Ziana Zain Bergabung Dalam Konsert Epik Buat Pertama Kali Tiket ‘Laku Keras’! Anuar & Ziana Zain Bergabung Dalam Konsert Epik Buat Pertama Kali

“Kami sangat berterima kasih kepada penganjur, Trumpet International Sdn Bd yang berani mengetengahkan Anuar dan Ziana Zain dalam konsert ini pada saat dunia hiburan tempatan kita baru ingin giat semula,” kata pelantun Madah Berhelah tersebut.

IKLAN

Persembahan yang bakal berlangsung selama 90 minit itu akan menyaksikan kedua-dua penghibur kesayangan ramai ini melantunkan lagu-lagu malar segar dan popular yang telah menjulang nama mereka dalam persada seni tempatan.

Tiket Anuar Zain & Ziana Zain Live In Kuala Lumpur 2022 dijual pada harga bermula RM288, RM588, RM788, RM988 shingga RM1188. la bole dibeli secara talian (online) di www.excitix.com.my mulai hari ini, jam 3 petang.

Menariknya, sebaik penjualan dibuka tepat jam 3 petang tadi, sebanyak 50 peratus tiket telah berjaya terjual sementara tiket berharga RM288 habis terjual dalam tempoh tiga jam sahaja.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto: Instagram Anuar Zain, Ziana Zain

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI