“Isteri saya Dijangka Bersalin Ahad Ni, Tapi…,” – DS Shahida Hampir 8 Jam Di Hospital, DS Aliff Syukri Mohon Maaf Pada Isteri

Bakal melahirkan anak kelima tidak lama lagi, Datuk Seri Aliff Syukri menerusi laman Instagram memaklumkan isterinya, Datin Shahida kini berada di dewan bersalin.

Hampir lapan jam menanti dan memantau perkembangan si isteri dan bayi yang bakal lahir, penyanyi dan usahawan ini menjelaskan, dia berjanji untuk menjadi suami yang lebih baik.

“Beranak sebelum waktunya .. Sebenarnya isteri saya dijangka bersalin pada hari Ahad ni.. tapi semalam dah start rasa sakit jadi doctor cakap amgensi kena branak hari ni..jadi semua benda cancel demi menanmi isteri melahirkan.

“Bagi abang ini adalah pengalaman yang perlu dirasai setiap suami.. kerana ia tidak boleh di ulang lagi.. Bila kita menemankan isteri kita dalam loberroom ni.

“Benda pertama sekali suami akan rasa perasaan terlalu bersalah dan terus hilang smua ego.. maklumlah ..lelaki kan selalu nak memang,” tulisnya.

IKLAN

Malah jelasnya, orang luar sentiasa melihat mereka pasangan bahagia, namun dugaan berumahtangga hanya mereka berdua sahaja yang tahu.

“Sebab tu hari ini saya nak minta maaf dgn pasangan gaduh,cinta,isteri, syg sy @shahidadherbs kalau saya ada salah kat awak. Orang mungkin tengok kami bahagia di laman sosial tapi orang tak tahu apa yang berlaku di sebaliknya.

“Pelbagai dugaan dalam rumah tangga ini .. hanya orang yang dah kahwin sahaja tahu .. tapi sy yakin yg terbaik utk awak dan awak terbaik utk sy samoai mati syg.

“Kalau tengok dugaan wanita yang ingin malahirkan anak secara live.. terasa macam nak menjadi seorang suami lindungan syurga.. nak ikut jee smua cakap isteri.. sbb tu abg x malu nak mintak maaf

“Abang harap kami punya jodoh panjang sampai ke mati…. sbb tak sanggup nak tngok dia sakit.. doakan wife abg selamat dan mudah melahirkanya.. ni dah 8jam duduk sini.. dr pagi sampai thari.. (Untuk melihat video penuh abang akan posting dekat YouTube 08:00 malam ini di YouTube tv Telajak laris jangan lupa tonton),” kongsinya panjang lebar.

IKLAN
View this post on Instagram

. . Dia nampak happy tapi sebenarnya sedang menahan kesakitan yang lebih sakit daripada nak mati dan abg menyempat rakam utk youtube abg.. sebabarya wife abg akan beranak pada hari Ahad ni.. tapi semalam dah start rasa sakit jadi doctor cakap amgensi kena branak hari ni..jadi semua benda cancel demi menanmi isteri melahirkan .. bagi abang ini adalah pengalaman yang perlu dirasai setiap suami.. kerana ia tidak boleh di ulang lagi.. Bila kita menemankan isteri kita dalam loberroom ni.. Benda pertama sekali suami akan rasa perasaan terlalu bersalah dan terus hilang smua ego.. maklumlah ..lelaki kan selalu nak memang…. sebab tu hari ini saya nak minta maaf dgn pasangan gaduh,cinta,isteri, syg sy @shahidadherbs kalau saya ada salah kat awak 🙏🏻🙏🏻 Orang mungkin tengok kami bahagia di laman sosial tapi orang tak tahu apa yang berlaku di sebaliknya .. berbagai dugaan dalam rumah tangga ini .. hanya orang yang dah kahwin sahaja tahu .. tapi sy yakin yg terbaik utk awak dan awak terbaik utk sy samoai mati syg❤️❤️ kalau tengok dugaan wanita yang ingin malahirkan anak secara live.. terasa macam nak menjadi seorang suami lindungan syurga.. nak ikut jee smua cakap isteri.. sbb tu abg x malu nak mintak maaf .. abg harap kami punya jodoh panjang sampai ke mati…. sbb tak sanggup nak tngok dia sakit.. doakan wife abg selamat dan mudah melahirkanya.. ni dah 8jam duduk sini.. dr pagi sampai thari.. . . (Untuk melihat video penuh abang akan posting dekat YouTube 08:00 malam ini di YouTube tv Telajak laris jangan lupa tonton) Macam mana lagu terbaru #harumansyurga sedap tak??

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Diruang komen, rata-rata netizen mengucapkan tahniah buat pasangan ini kerana bakal menerima kehadiran orang baru dalam keluarga.

Aliff dan Shahida mendirikan rumah tangga pada Ogos 2007 dan telah dikurniakan empat cahaya mata sebelum ini serta seorang anak angkat.

Foto : Instagram Aliff Syukri