Penyanyi Jaclyn Victor terbuka apabila gaun yang dipakai ketika membuat persembahan di Gegar Vaganza 9 (GV9), malam tadi menjadi bahan gurau hos, Nabil Ahmad.

Ia susulan bentuk rekaan persalinan berkenaan sehingga Nabil menyamakannya dengan personaliti antarabangsa.

“Im Okay…,” – Gaun Jadi Usikan Gurau Nabil Ahmad ‘Live’ Di GV9, Jaclyn Victor ‘Sporting’ “Im Okay…,” – Gaun Jadi Usikan Gurau Nabil Ahmad ‘Live’ Di GV9, Jaclyn Victor ‘Sporting’

“Pereka mahu hasilkan sesuatu yang elegan, ala-ala ‘Victorian’. Tapi tak tahulah… mungkin daripada sudut sisinya (ketawa). Im okay kalau ia jadi sesuatu yang lawak.

“Bukan berniat untuk membuatkan perkara itu menjadi lawak, tapi you know dengan Nabil apa semua, saya rasa ia agak luculah,” katanya.

Ditanya mengenai keberadaan pelakon, Nas-T pula yang tiba-tiba hadir seterusnya memberikan jambangan bunga, kata Jac;

“Dia tak kacau saya punya nyanyian, Nas-T dah sampai bila di hujung persembahan. Bila saya perasan, tiba-tiba ada orang.

IKLAN

“Saya mengharapkan mungkin Anuar Zain. Tapi dia tak berkelapangan. Apa pun bagi saya ia suatu kejutan istimewa, comel,” katanya.

“Im Okay…,” – Gaun Jadi Usikan Gurau Nabil Ahmad ‘Live’ Di GV9, Jaclyn Victor ‘Sporting’

Mengulas mengenai persembahannya menerusi lagu Lelaki Ini yang dipopularkan oleh Anuar Zain, Jac akui ia bukan suatu hal mudah.

“Pada mulanya saya rasa lagu ini okay. Tapi kemudian bila mula nak menghayati lagu ini, saya rasa susah sangat. Sebab kita tahu, lagu Anuar Zain sangat mencabar untuk dinyanyikan.

IKLAN

“Kita naikkan key. Jadi bila bahagian rendah dia akan jadi terlalu rendah, bila tinggi akan ‘ke langit’. Jadi itu antara cabarannya.

“Malah ketika pertama kali latihan lagu ini pada Jumaat, saya rasa macam semput. Jadi saya perlukan rehat secukupnya selain berlatih supaya ia tidak kedengaran seperti gaya nyanyian Anuar Zain,” katanya.

“Im Okay…,” – Gaun Jadi Usikan Gurau Nabil Ahmad ‘Live’ Di GV9, Jaclyn Victor ‘Sporting’ “Im Okay…,” – Gaun Jadi Usikan Gurau Nabil Ahmad ‘Live’ Di GV9, Jaclyn Victor ‘Sporting’

IKLAN

Artikel Berkaitan;

Tiada Penyingkiran Lagi! Dina Nadzir Hanya Raih 60.60%, Jac Gemilang Dengan 85%, Semak Markah Semua

“Bukan Sebab ‘Nak Berperang’ Atas Pentas Tapi…,” – Jac Sentiasa Doa Yang Terbaik Di GV9, Kagumi Aina Abdul

“Tak… Tak Kacau, Cuma Ia Comel. Saya Tergelak Sebab…,” – Kak Lina ‘Masuk’ Tengah Pentas, Jaclyn Respons Hal Sebenar

Malam tadi, pada konsert saingan minggun kelapan itu, Jac gemilang meraih markah sebanyak 85 peratus, tertinggi di antara kesemua bintang yang masing bertanding.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI