[GAMBAR] Putus Cinta Dengan Nabil Mahir, Siapa Pula Jejaka Keturunan Filipina Di Samping Sarah Hilderbrand?

Selepas pengacara dan model, Nabil Mahir mengakui hubungannya bersama pelakon, Sarah Hilderbrand sudah pun berakhir selepas lima tahun menyumlam cinta, kecoh netizen mulai membuat spekulasi bahawa pelakon drama Pujaan Hati Kanda ini sudah pun mempunyai lelaki baru dalam hidupnya.

Menguatkan lagi desas-desus tersebut, Sarah turut memuat naik gambar seorang lelaki di Instagram miliknya baru-baru ini ketika dirinya berkunjung ke Amerika Syarikat.

Malah, lelaki berkenaan yang berketurunan Filipinan berdasarkan kapsyen Sarah juga turut membuat naik foto bintang tersebut dengan kapsyen yang cukup ‘sesuatu’.

IKLAN

Malah, lakaran wajah seorang wanita bertudung persis Sarah turut dikongsikan individu itu menerusi Instagram pertengahan Januari lalu.

Malah menerusi temu bual sebelum ini, Nabil turut memaklumkan wanita tersebut sudah pun move on dengan lelaki lain dan selebihnya, boleh bertanya hal tersebut dengan si empunya badan sendiri.

Terdahulu, keretakan hubungan pasangan kekasih Nabil Mahir dan Sarah Hildebrand telah bertiup kencang apabila pasangan ini tidak lagi mengikuti akan Instagram masing-masing.

IKLAN

Apapun, lebih baik untuk kita mengetahui terlebih dahulu penjelasan siapakah gerangan lelaki kacak itu dari si empunya badan lan? Jadi, jantan speku lebih-lebih ya…

Foto: Instagram Nabil, Sarah dan Otto Gillen