Gambar Passport Tyra Kamaruzzaman Cantik Terletak, Ramai ‘Makan Hati’; “Lawanya You. Kenapa Aku Punya Muka…”

Perkongsian terkini pempengaruh, Tyra Kamaruzzaman di Instagram pada Rabu mencuri perhatian wargamaya.

Menerusi hantaran berkenaan, personaliti media sosial itu berkongsi gambar passport baharunya yang cantik mengenakan solekan pada wajah.

Dia pada masa sama bersyukur kerana proses menyiapkan passport tersebut dipermudahkan.

“Yayy girlie finally got her passport problem sorted! Alhamdulillah. Thank you everyone that helped and offered to help and thank you to Shikin & Tuan Sahib.

“So blessed to have met such helpful people Alhamdulillah,” tulisnya menerusi ruangan komen.

Sementara itu meninjau ke ruangan komen, rata-rata berkongsikan pengalaman dan tak kurang yang memuji penampilan cantik Tyra menerusi foto yang dikongsikan.

IKLAN

“Passport pun cantik,” tulis pelakon Mawar Rashid.

“Omaigad gambar passport pun cantik sangat,” puji seorang wargamaya.

“Pretty as always,” komen wargamaya lainnya.

“Melawan hukum gambar passport nih,” seloroh seorang wargamaya yang memberikan komen.

“Lawanya you. Kenapa la aku punya muka dalam passport kembang eh. Murung tengok gambar sendiri,” komen wargamaya.

“Apa ni cantik sangat gambar passport pun,” antara komen lain tertera.

Ada juga di antara respon yang ditinggalkan pada ruangan komen mendapat reaksi balas tuan badan.

Dalam pada itu Tyra menerusi Insta Stories sekali lagi memberikan penjelasan mengenai gambar passportnya itu.

IKLAN

“Jangan marah i please tanya kenapa i boleh pakai makeup tapi orang lain kena buang makeup. I think it depends juga which immigration you go to.

“Ada yang boleh ada yang tak boleh, ikut nasib yang penting kalau freehair make sure nampak telinga and muka semua jelas.

“Tengok comments, so memang ikut nasib, jangan kecam saye please. Saya kalau tak lepas pun ok je to retake with bareface. Cuma lepas je gambar pakai makeup. Ramainye marah saye huhu sedih kita,” tulisnya lagi.

Gambar Passport Tyra Kamaruzzaman Cantik Terletak, Ramai ‘Makan Hati’; “Lawanya You. Kenapa Aku Punya Muka…”

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.