Ingat lagi tak, ketika awal kemunculan Ruhainies dalam dunia seni tempatan, ada sahaja mulut-mulut yang mengatakan dia hanyalah menumpang tuah wajah yang dikatakan seiras dengan pelakon senior, Nora Danish.

Malah, ada juga yang membayangkan adik kepada pelakon Nur Risteena ini tidak punya bakat besar, sebaliknya hanya bersandar pada pakej fizikal semata.

Namun siapa sangka, kini Ruhainies mempunyai kelompok peminatnya sendiri. Malah, ada di antara drama lakonannya yang meletop dan menjadi buah mulut ramai.

Terkini menerusi Instagram pelakon berkenaan, dia ada berkongsi foto bersama Nora. Keduanya bertemu di majlis berbuka puasa dan pelancaran program raya di Astro bertempat di Hotel Majestic, Kuala Lumpur.

IKLAN

Tulis Ruhainies, dia dapat merasakan aura positif yang dibawa pelakon Puteri itu.

IKLAN

“Gambar ni kabur tapi nak upload jugak. She’s so pretty, humble and soooo kind. I can feel the good vibes in her @noradanish,” tulisnya.

IKLAN

Sementara di ruangan komen, rata-rata peminat keduanya menyatakan keduanya memang mempunyai iras dan seperti adik-beradik.

“Gambar Ni Kabur, Tapi…,” – Rakam Foto Bersama, Peminat Tetap Kata Ruhainies-Nora Danish Seiras! “Gambar Ni Kabur, Tapi…,” – Rakam Foto Bersama, Peminat Tetap Kata Ruhainies-Nora Danish Seiras!

Foto: Instagram Ruhainies

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI