[VIDEO] “It Is Hard To…,” – Hari Terakhir Bersama Burung, Nadia Hasnan Terpaksa Lepaskan…

Berkongsi detik-detik terakhir bersama burung peliharaannya, hos dan penyampai radio Nadia Hasnan tak dapat tahan perasaan lalu menangis.

Bintang itu terpaksa melepaskan burung yang dipanggil Piqa dan Usher ke habitat yang lebih baik iaitu di Zoo Negara.

Kongsinya menerusi keratan video di Instagram, kesibukan kerja membuatkan dia sering terlepas pandang akan keperian haiwan tersebut.

It is hard to say this, but today, insha allah after hbis shooting..nadia akan send Piqa and Usher ke @zoonegara_malaysia .. I decided to lepaskan drang kat sana sebab i believe kat sana drang lebih bebas utk fly dlm sangkar lebih besar dan ade ramai kwan2..

“I thought bela drang cukup sekadar lepaskan dlm rumah mcm korang selalu tengok,but somehow they deserve more than that and honestly kalau nadia bz dgn kerja, nadia xsempat nak lepaskan drang.

IKLAN

“I hope my decision is wise and they will be so much happy utk tinggal dgn family baru.

“So last day utk dengar drang panggil2 kite utk bagi makan. I will miss both of you so damn much,” kongsinya di ruangan kapsyen pula.

Malah pelakon seperti Arja Lee dilihat turut memberikan reaksi dan bersetuju bahawa melepaskan adalah yang terbaik.

IKLAN

Ulas netizen lagi, bukan mudah melepaskan apabila telah sayang sepenuh hati.

Foto : Instagram Nadia Hasnan