Pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu membawa isterinya, Sari Yanti bercuti di Maldives sempena hadiah hari kelahirannya yang ke-34.

Lantaran itu, pasangan tersebut ada berkongsi beberapa gambar dan momen lucu sepanjang percutian tersebut di laman Instagram masing-masing.

IKLAN

Dalam pada itu, apa yang menarik perhatian netizen adalah kapsyen lucu Jep yang memberitahu, sekiranya dia tinggal lebih lama di Maldives, penguasaan bahasa Inggerisnya akan bertambah baik tetapi dia tidak mahu berbuat demikian kerana bimbang wangnya akan habis.

IKLAN

“I think I can improve my English if i stay here longer but my money i have to use for pasar, pampers anak, minyak kereta, game superlawak lagi tong tong nak bayar padang, makan tok deng lagi. So i decided to improve my English in Malaysia,” tulisnya.

Di ruangan komen rata-rata netizen terhibur dengan kapsyen Jep tersebut selain turut memuji usaha pelakon tersebut membawa isterinya bercuti sempena hadiah hari lahir.

IKLAN

[GAMBAR] “I Can Improve My English Here But Have To Use Money For…,”- Jep Sepahtu Mahu Bercuti Lama Di Maldives, Tapi…

[GAMBAR] “I Can Improve My English Here But Have To Use Money For…,”- Jep Sepahtu Mahu Bercuti Lama Di Maldives, Tapi…

Jep telah melangsungkan perkahwinannya bersama Sari Yanti pada 22 Februari 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata puteri bernama Dariya Inara.

Foto: Instagram Jep & Sari Yanti

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI