[GAMBAR] Amboi…Ini Antara Artis Wanita Yang Ada Tahi Lalat Di Wajah, Manis Sungguh!

Memiliki tahi lalat di wajah mungkin merupakan satu kelebihan dan keistimewaan pada individu.

Tambahan pula, ia dikatakan boleh menjadi sebagai penambah seri.

Jadi, jom kita lihat antara artis wanita kita yang mempunyai tahi lalat di wajah mereka

1.Neelofa

Neelofa atau nama sebenar Noor Neelofa Mohd Noor merupakan seorang pengacara yang terkenal. Kalau kita lihat di wajah Neelofa dia mempunyai tahi lalat di pipi kanan. Memang nampak manis tahi lalat Neelofa!

2.Ella

IKLAN

Ratu Rock Negara, Ella juga mempunyai tahi lalat di wajahnya. Penyanyi rock yang terkenal dengan lagu Retak ini mempunyai tahi lalat di tulang hidung di muka! Perasan tak?

3.Mila Jirin

Penyanyi bintang kelahiran daripada Akademi Fantasia musim kelima, Mila Jirin juga mempunyai tahi lalat di pipi kiri wajahnya. Memang menjadi penyeri di wajah penyanyi Mila Jirin.

4.Siti Sarah

Mungkin ada tidak perasan dengan penyanyi yang terkenal dengan lagu Semakin ini, sebenarnya Siti Sarah ada tahi lalat di pipi kiri wajahnya. Tapi mungkin kerana dengan solekan di wajah, ramai yang tidak perasan pemanis muka di wajah Siti Sarah.

5.Bella Dally

IKLAN

Pelakon dan model terkenal Bella Dally atau nama sebenar Nabilah Ali Dally juga merupakan salah seorang artis yang mempunyai tahi lalat di wajah yang hampir sama dengan ratu rock negara, Ella iaitu di bahagian tulang hidung.

6. Scha Alyahya

Sharifah Nor Azean atau lebih dikenali sebagai Scha Alyahya juga mempunyai tahi lalat di wajah. Senyuman Scha bertambah manis apabila dia mempunyai tahi lalat dia bahagian kanan atas bibir. Comel sangat.

Foto : Instagram Selebriti