“Fokus Buat Kerja, Tak Hirau Waktu Tidur,”- Isteri Buka Rahsia Mawi, Menggigil Dengar Suami Mahu Bikin Filem!

Selebriti Asmawi Ani atau lebih dikenali sebagai Mawi akan mengeluarkan filem berjudul Tiada Tajuk bermula awal bulan depan.

Secara tidak langsung, isterinya, Ekin ada meluahkan rasa kagumnya apabila Mawi bersungguh-sungguh dalam pembikinan filem sulungnya itu.

“Aku nak luahkan perasaan sikit hehehe.. sebenarnya filem tiada tajuk ni, dulu mula2 masa mawi bagi tau dia nak buat filem pasal rock sangkut ni, fuhhh..

“Aku agak gegel jgk betul ke mamat ni nak buat filem pulak, biasa lah buat filem ni budget bukan calang2 uols besar gile main juta2 tuuu huuuu..

“Tapi di sebab kan semanggat dia yg berkobar2 so aku pun confident dia ni memang betol2 nk buat filem ni sgt!! Dia ni mmng focus kalau nak buat sesuatu benda yg dia minat, aku paham sgt die nih huhu..

IKLAN

“Bila aku tgk cara dia buat keje x hirau waktu tido dia, berjaga siang malam tu aku pun jadi kagum dgn semangat wajar dia sebenarnya,” tulis Ekin. 

View this post on Instagram

Aku nak luahkan perasaan sikit hehehe.. sebenarnya filem tiada tajuk ni, dulu mula2 masa mawi bagi tau dia nak buat filem pasal rock sangkut ni, fuhhh..aku agak gegel jgk betul ke mamat ni nak buat filem pulak, biasa lah buat filem ni budget bukan calang2 uols besar gile main juta2 tuuu huuuu.. . Tapi di sebab kan semanggat dia yg berkobar2 so aku pun confident dia ni memang betol2 nk buat filem ni sgt!! Dia ni mmng focus kalau nak buat sesuatu benda yg dia minat, aku paham sgt die nih huhu.. Bila aku tgk cara dia buat keje x hirau waktu tido dia, berjaga siang malam tu aku pun jadi kagum dgn semangat wajar dia sebenarnya ?? . Tpi bila kita tgk org kutuk2 filem org lain, aku rasa macam x patut la pulak.. Sebab susah tau nak siapkan 1 filem sebenarnya, nampak mudah tapi sebenarnya hanya Tuhan je yg tau huhu.. ?? Ok la tq uols yg sudi baca sampai habis cite aku ni hahaha.. Ailabbiu ♥️ ♥️ jgn lupa ke panggung 4 April nanti k.. ? . #filemtiadatajuk #supportfilemtempatan #BykPengajaran #ConfirmTakNyesal @cahayaasmawi @filembelumadatajuk

A post shared by Ekinmawi (@ekinmawi) on

Dalam pada itu, Ekin atau nama penuhnya Nora’ Asikin Rahmat menyeru agar masyarakat memberi sokongan buat filem tempatan.

“Tpi bila kita tgk org kutuk2 filem org lain, aku rasa macam x patut la pulak.. Sebab susah tau nak siapkan 1 filem sebenarnya, nampak mudah tapi sebenarnya hanya Tuhan je yg tau huhu.. 

IKLAN

“Ok la tq uols yg sudi baca sampai habis cite aku ni hahaha.. Ailabbiu. Jangan lupa ke panggung 4 April nanti k,” tulis Ekin. 

Filem tersebut dibarisi pelakon seperti Achey, Along Cham, Hazama, Joey Daud, Amira Othman dan ramai lagi yang akan ditayangkan pada 4 April depan.

Foto : Instagram Ekin, Youtube