“Dah Buat Taik Pastu Tuding Jari Cakap Bini Jahat,”- Isteri Chef Fikree Kesal Dituduh Cuba Buka Aib Imam Sendiri

Semakin hangat nampaknya di laman media sosial mengenai isu chef selebriti, Chef Fikree yang didakwa bersikap curang terhadap isterinya, Zuriehan Ben Yahya.

Malah pada masa sama, perkongsian dikongsi Zuriehan semakin mendapat perhatian apabila dia dikatakan seakan-akan sengaja membuka aib si suami.

“sedih bila dpt msg cakap i buat cerita and halau dia keluar rumah sbb tu tak balik..hakikatnya tiap2 kali dengar bunyi gate mesti pegi dekat langsir tgk dia dah balik tak..

“anak pun tunggu..tapi sebenarnya kucing or moto laju ja lalu..tak sangka tuduh halau keluar rumah ..sedih sgt.

“siap cakap tak bagi pegang jayden..semalam jayden nangis..bukak grill pun tak nak..msg tnya jayden okay pun dah tak..

IKLAN

“baju raya jayden pun dah tak heran.. nak cakap baju jayden colour apa siap angkat tgn suruh diam sbb xnak dengar. please lah..

“jgn la putar2..kalau syarifah zuriehan nak bukak aib..mcm2 kes and screenshot boleh tunjuk public. dah buat taik pastu tuding jari cakap bini ni yg jahat..aib sendiri tak maw jaga harapkan bini yg pendam dan teraniaya. nak famous sgt kan..ambiklah,” tulisnya.

Dalam pada itu, netizen juga tidak henti-henti memberikan kata semangat ibu beranak satu ini agar tabah dan cekal dalam menghadapi dugaan rumah tangga.

IKLAN

Terdahulu, chef Fikree atau nama sebenarnya, Mohd Fikree Aznan mulai dikenali selepas muncul menerusi program masakan Dapur Panas di TV3.

Foto : Instagram Zuriehan