Penyanyi Siti Sarah Raissuddin memohon doa ramai buat dirinya dan bayi yang dikandung selepas dikejarkan ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), Cheras berikutan tahap oksigen yang semakin menurun pada Rabu.

Menerusi Insta Stories, penyanyi lagu Manes itu memohon maaf kerana tidak dapat menyambung status yang telah dimuat naik di Insta Stories sebelum ini atas keadaan yang tidak mengizinkan.

“Cuma Minta Selitkan Doa Untuk Sarah & Baby,” – Siti Sarah

IKLAN

“Maaf sangat-sangat tak dapat sambung yang semalam. Keadaan Sarah tak mengizinkan. Cuma minta selitkan doa Untuk Sarah & baby,” tulisnya.

Sementara itu menerusi posting terkininya di lnstagram, Sarah yang kini sedang sarat hamil 7 bulan mengucapkan terima kasih atas doa serta kata semangat yang telah dititipkan.

IKLAN

Semalam media melaporkan, isteri kepada bekas penyampai radio, Shuib itu dibawa dengan ambulan sekitar pukul 6.30 petang bagi mendapatkan rawatan di hospital berkenaan.

IKLAN

Perkara tersebut dimaklumkan pengurusnya, Nana Mohd. Rom daripada syarikat Indigital Music.

Malah dia sekeluarga sepatutnya sepatutnya memotong gelang kuarantin pada hari sama, tetapi keadaan kesihatannya kurang memuaskan akibat batuk dan penurunan oksigen dalam badan membuatkan dia terpaksa mendapatkan rawatan lanjut.