Astro mengajak semua usahawan SME untuk menyertai ‘POWER UP – Exclusive Astro Studio Tour’ bermula hari ini hingga 1 Julai 2022.

Pertama kali dianjurkan, para usahawan SME berpeluang meninjau studio-studio di All Asia Broadcast Centre(ASTRO) yang dibuka secara eksklusif, bertemakan ‘POWER UP! Berdiri Di Tempat Betul Untuk Berkembang’.

Selama seminggu anda bakal melihat sendiri suasana di pusat penyiaran ini di samping mendengar perkongsian daripada ahli media yang akan berkongsi info trend terbaharu dan data insights penting.

Ini termasuklah jenis pengiklanan paling efektif atau addressable di Asia Tenggara bagi melipat-gandakan ketepatan kuasa pemasaran di kalangan generasi baharu di kaca TV.

Sasarlah pengguna yang tepat menerusi kalangan pelanggan ASTRO di seluruh Malaysia, bagi memacu ekosistem pasaran.

IKLAN

Bukan itu saja, anda juga dapat menyaksikan rancangan yang bersiaran secara langsung yang berlaku di studio. Anda juga boleh bertemu selebriti kegemaran selain menikmati diskaun eksklusif dalam pakej-pakej pengiklanan yang ditawarkan.

Lebih menarik, anda mungkin ada peluang untuk bawa pulang hadiak menarik, mencecah RM1 juta untuk direbut!

IKLAN

Terdapat 10 set hadiah dengan tiap satunya ialah sebuah TV pintar Samsung 65″ AU7000 4K UHD serta hadiah bernilai RM100,000 pengiklanan airtime untuk dimenangi.

Acara hebat selama empat hari ini akan dibahagikan kepada tiga sesi sehari. Mereka yang berminat boleh memilih mana-mana slot masa yang sesuai di antara jam 9.00 pagi, 11.30 pagi atau 2.30 petang.

IKLAN

Setiap sesi hanya terhad kepada 40 orang, jadi jom tempah slot anda sekarang di quake.com.my. Lebih mudah, tekan saja link quake.com.my. 

Beradalah di tempat yang betul untuk berkembang bersama audiens ASTRO untuk ‘power up’ bisnes anda!

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

https://youtu.be/v6EO1hetoCo