“Your Husband Look Very Falling In Love With You…”- Aksi Manja Raja Ilya Berlaga Hidung Dengan Suami, Sweet!

Pelakon Raja Ilya telah berkongsi satu video menerusi akaun Instagram miliknya ketika dia sedang meluangkan masa bersama suaminya, Trent Garret.

Menariknya, video yang telah dimuat naik oleh pelakon yang berusia 33 tahun itu telah menarik perhatian peminat setelah melihat kemesraan pasangan ini

“Ready for the 10 minute challenge? Husband Ilya convinced ,dia Suka bila muka dia nampak lagi tegang ,wrinkle kurang n especially all the pigmentation Pudar.

“Majority Mat salleh skin problem Dorang moslty the black dots ( pigmentations) untuk kita orang Asia nak kulit putih lak .. haha.. so this Mask works for Any Skin ,it’s in a box macam wet tissue box ,ada 20 helai boleh pakai untuk 1 bulan ..”

“Apa yang penting ,kulit muka jadi terang Dalam 10 min , kalau terus kan pakai lagi bertambah terang,TAK payah nak peeling2 buat sakit badan je .. jadi Korang kena try ni ,bagi je husband ke,mak ke , Adik,Kakak,sepupu sepapat semua try ,beli satu kongsi ramai2 ..”

IKLAN

“Tak membasir kan.. Get special promo for PINK MASK, 1 box rm159,Worth to buy. Hopefully promo ni ada lagi, better grab and whatsapp now…”tulisnya.

View this post on Instagram

Ready for the 10 minute challenge? Husband Ilya convinced ,dia Suka bila muka dia nampak lagi tegang ,wrinkle kurang n especially all the pigmentation Pudar. Majority Mat salleh skin problem Dorang moslty the black dots ( pigmentations) untuk kita orang Asia nak kulit putih lak .. haha.. so this Mask works for Any Skin ,it’s in a box macam wet tissue box ,ada 20 helai boleh pakai untuk 1 bulan .. Apa yang penting ,kulit muka jadi terang Dalam 10 min , kalau terus kan pakai lagi bertambah terang,TAK payah nak peeling2 buat sakit badan je .. jadi Korang kena try ni ,bagi je husband ke,mak ke , Adik,Kakak,sepupu sepapat semua try ,beli satu kongsi ramai2 .. Tak membasir kan.. Get special promo for PINK MASK, 1 box rm159,Worth to buy. Hopefully promo ni ada lagi, better grab and whatsapp now at : . +61 402 189 343 +61 402 189 343 +61 402 189 343 . . OOHAA PINK MAGIC MASK ?Skin whitening ?Anti wrinkle ?Skin Rejuvenation ?Ultra Soft Fiber ?Skin Nutrition & Brightening ?Pink Grapefruit Scent ?Gold,Propolis,Honey extracts High Quality hydration & High Quality Brightening soft Face Mask. . . #facemask #whitening #faceproduct #korea #koreamask #oohhaa #wow #hydration #rejuvenation #beautifulskin #white #pink #grapefruit #alhamdulillah #face #10minutechallenge #polishgirl #makeup #malaysia #rajailya

A post shared by Raja Ilya (@rajailya) on

Lantas, gelagat kemesraan pasangan itu menjadi perhatian netizen apabila Ilya dan suaminya berlaga hidung dalam video tersebut.

Lalu, peminat kepada pelakon yang berdarah kacukan Melayu, Arab dan India itu telah memuji Ilya kerana bertuah memiliki suami yang begitu penyayang.

IKLAN

Alahai, bukan main sweet lagi Ilya dan suami siap main laga-laga hidung lagi. Romantik betul!

Diharapkan Ilya dan suami akan kekal bahagia hingga ke Jannah.

Untuk rekod, Raja Ilya telah berkahwin bersama suaminya, Trent Garrett pada 23 Disember lepas di Perth, Australia.

Video : Instagram Raja Ilya