Pelakon dan penyanyi, Hannah Delisha, 25, sekali lagi menegaskan hal berkaitan keluarga adalah hal privasi yang tidak perlu dikongsikan kepada umum.

Mahu menjaga aib, pelakon filem Langsuir ini bagaimanapun turut mengharapkan ramai agar mendoakan yang terbaik buatnya seisi keluarga.

“Yang Penting Kami Bahagia, Doakan Yang Baik-Baik,” – Hannah Delisha Mohon Henti Spekulasi, Turut Kongsi Soal Cahaya Mata

“Sejujurnya bagi saya perkara yang berlaku terlalu peribadi, masalah keluarga. Cuma apa yang bezanya, saya seorang ‘public figure’.

“Saya percaya ramai lagi di luar sana yang ada masalah masing-masing. Mungkin bukan masalah keluarga tetapi mungkin ia melibatkan soal kewangan, peniagaan, perhubungan dan sebagainya. Tapi inilah masalah saya.

“Jadi saya tidak mahu buka aib sesiapa. Saya mahu menjaga mengenai hal tersebut. Yang penting kami bahagia.

“Apa yang boleh saya harapkan ialah mendoakan yang baik-baik. Jangan fikir negatif atau pun buat spekulasi sendiri. Kita semua ada masalah, cuma situasinya sahaja yang berbeza,” katanya kepada MH.

IKLAN

Suami Hannah, Imam Shah,32, reda dengan apa yang berlaku dan mereka saling menyokong di antara satu sama lain.

“Apa yang berlaku melibatkan kami bersama. Jadi suka atau tidak, kita sama-sama terima. Susah senang bersama, nak buat macam mana,” katanya.

“Yang Penting Kami Bahagia, Doakan Yang Baik-Baik,” – Hannah Delisha Mohon Henti Spekulasi, Turut Kongsi Soal Cahaya Mata

Sementara itu, Hannah turut menjelaskan tiada banyak beza perubahan yang dialami selepas bergelar isteri, selain dia dan Imam saling melengkapi.

“Saya bersama suami sebelum masuk industri seni di Malaysia lagi. Kita pun sudah lama juga mengenali antara satu sama lain.

IKLAN

“Bila sudah sah bergelar suami isteri, antara bezanya ialah kami ada di antara satu sama lain setiap masa,” katanya.

Bercakap mengenai perancangan cahaya mata pula, pasangan tersebut tidak menolak andai dikurniakan rezeki zuriat selepas ini.

“Kami percaya kepada rezeki, tidak mahu merancang. Kalau ada rezeki, adalah. Tiada target yang tertentu. Kami pun sukakan kanak-kanak, terutamanya Imam,” kata Hannah.

“Yang Penting Kami Bahagia, Doakan Yang Baik-Baik,” – Hannah Delisha Mohon Henti Spekulasi, Turut Kongsi Soal Cahaya Mata

IKLAN

Terdahulu, pasangan selebriti ini mengejutkan ramai apabila keduanya mendedahkan mengenai perkahwinan mereka pada menerusi laman media sosial masing-masing pada 18 Februari lalu.

Mac lalu, Hannah tampil membuat permohonan maaf selepas pelbagai kontroversi menghimpit dirinya sejak melangsungkan perkahwinan secara senyap dengan Imam, termasuk perkahwinan yang didakwa tidak direstui ibunya, Noor Ashikin Ahmad.

Hannah menerusi satu kenyataan meminta semua pihak memberikan ruang peribadi buatnya berhubung kontroversi berkenaan.

Dalam masa sama, timbul pula cerita apabila mereka katakan sudah berkahwin sejak setahun lalu.

Ia susulan perkongsian foto daripada rakan artis yang juga pengacara, Eleena Sui melalui Instagram pada tahun lalu bertarikh 19 Februari, kelihatan hampir sama dengan gambar yang dikongsikan ibu mentua Hannah menerusi media sosial sebelum ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Media Hiburan (@mediahiburanofficial)

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI