“Yang Penting Adalah…,” – ‘Result’ Wanie Kayrie, Kurang 0.03 Untuk Capai Anugerah Dekan, Rezeki Tak Kan Salah Alamat…

Berkongsi keputusan peperiksaan di semester ketiga dalam Asasi Undang-Undang, Wani Kayrie reda kerana tiada rezeki mendapat Anugerah Dekan pada semester ini.

Namun, dia bersyukur kerana mampu menjayakan dua momen penting dalam hidupnya.

Jelas penyanyi berusia 20 tahun ini, dia terpaksa membahagikan masa antara peperiksaan akhir dan komitmen kepada Dansa Dan Sing, dan syukur, keputusannya tidak menghampakan.

“January & February was truly a tough months for me to focus on these two big things which was my 3rd semester final examination + 8 weeks commitment of Dansa & Sing.

IKLAN

“I post this as a motivation for my followers who are still studying and for my own motivation as well.

“Alhamdulillah. With my family supports, friends and @msumalaysia lecturers, I made it although it’s only 0.03 to be listed into Dean’s list. Tidak ada rezeki untuk 3rd semester namun Allah ganti dengan rezeki tempat ke – 4 dalam #DansaDanSing2020 bersama @delitz.official.

“Rezeki tidak pernah salah alamat. Yang penting adalah usaha kita yang berterusan dan niat yang benar. Insyaallah, dipermudahkan,” tulisnya.

View this post on Instagram

January & February was truly a tough months for me to focus on these two big things which was my 3rd semester final examination + 8 weeks commitment of Dansa & Sing 🌷 I post this as a motivation for my followers who are still studying and for my own motivation as well. . Alhamdulillah. With my family supports, friends and @msumalaysia lecturers, I made it although it’s only 0.03 to be listed into Dean’s list. Tidak ada rezeki untuk 3rd semester namun Allah ganti dengan rezeki tempat ke – 4 dalam #DansaDanSing2020 bersama @delitz.official ❤️ Rezeki tidak pernah salah alamat. Yang penting adalah usaha kita yang berterusan dan niat yang benar. Insyaallah, dipermudahkan. . #msumalaysia #suriarecords #wanikayrie

A post shared by Wani Kayrie | 20 🇲🇾 (@wanikayrie) on

IKLAN

Netizen nyata teruja dengan kepintaran Wani dan meninggalkan reaksi di ruang komen.

Foto : Instagram Wani Kayrie