“Berlinang Air Mata Kerjakan Umrah Kali Ini,” – Erra Fazira

Primadona, Erra Fazira meluahkan rasa syukur atas nikmatNya apabila sekali lagi diberi ruang dan kesempatan untuk sekali lagi menunaikan umrah.

Lebih memberi makna, umrah yang dilakukan turut disertai beberapa kenalan rapat bintang berkenaan.

Malah menerusi akaun Instagramnya juga, pelakon Hingga Hujung Nyawa ini ada memuat naik satu posting, sebagai kenangan ketika berada di tanah suci.

View this post on Instagram

Alhamdulillah.. syukur kehadratMu Ya Allahhh.. Kau panjangkan usia kami, Kau murahkan rezeki kami .. Kau menjemput kami menjadi tetamuMu Ya Rob.. sungguh besar kurniaan yang Engkau berikan pada kami Ya Allahhh.. kami bersyukur … . Bergelinang airmata mengerjakan umrah kali ini.. Sahabat2 yang ku sayangi.. Deqsha, Ery , Fawzi yg telah kuanggap seperti adikku sendiri.. Muti yang telah menjadi sebahagiaan dlm hidup ini juga kak intan yang kuanggap kakak sulung yg byk memberi perhatian dan ksih sayang buat ku.. semuanya bersatu hati dan terpanggil utk mengerjakan umrah bersama. .. Semuanya KERAN INGIN MENDEKATI DAN MENANAM KECINTAAN YANG DALAM PADA MU YA ROBBB.. YA RASULULLAH…. Tak mampu kami lalukan apa yg telah kami lakukan tanpa ada bimbingan dan sokongan yg padu dari ustaz Anaz yg lembut bicaranya.. tinggi santunnya dan tenang serta damai orangnya.. Kali ke2 saya bersama JAD TRAVEL. kami amat berpuas hati .. kami dilayan seperti sebuah keluarga.. penuh dgn kasih sayang.. 🥰🥰 Syabas @JADTRAVEL and terima kasih byk byk ustaz Anas..

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

“Alhamdulillah.. syukur kehadratMu Ya Allahhh. Kau panjangkan usia kami, Kau murahkan rezeki kami .. Kau menjemput kami menjadi tetamuMu Ya Rob.. sungguh besar kurniaan yang Engkau berikan pada kami Ya Allahhh.. kami bersyukur.

IKLAN

“Bergelinang air mata mengerjakan umrah kali ini.. Sahabat2 yang ku sayangi.. Deqsha, Ery , Fawzi yg telah kuanggap seperti adikku sendiri.. Muti yang telah menjadi sebahagiaan dlm hidup ini juga kak intan yang kuanggap kakak sulung yg byk memberi perhatian dan ksih sayang buat ku.. semuanya bersatu hati dan terpanggil utk mengerjakan umrah bersama.

“Semuanya KERAN INGIN MENDEKATI DAN MENANAM KECINTAAN YANG DALAM PADA MU YA ROBBB.. YA RASULULLAH…. Tak mampu kami lalukan apa yg telah kami lakukan tanpa ada bimbingan dan sokongan yg padu dari ustaz Anaz yg lembut bicaranya.. tinggi santunnya dan tenang serta damai orangnya,” tulis Erra sambil disusuli dengan kredit.

Sementara itu di dalam sebuah lagi entri, Erra turut mendoakan agar semua berpeluang untuk ke tanah suci selain mendoakan yang terbaik atas situasi semasa yang menimpa.

“Ku doakan seisi keluarga, sahabat2 juga followers IGku menjadi tetamu Allah suatu hari nanti.. kpd yg sedang terhalang pemergian ke tanah suci, sama2 kita bersoa agar keadaan kembali pulih.

IKLAN

“Pasti ada Rahmat disebalik larangan kerajaan Saudi buat masa ini. Bertabah dan terus berdoa ya.. Moga ada jalan dan dpermudahkan.. Aminnn,” titip Erra.

Erra sebelum ini pernah menunaikan haji dan ini temu bualnya bersama MH mengenai perkara itu;

Foto: Instagram Erra Fazira