[VIDEO] “Dapat Juga Rasa Momen Mom & Dad To Be,Tapi…” – Nabila Huda Alami Pendarahan Teruk

Pelakon Nabila Huda ada berkongsi detik manis apabila dia teruja dengan ‘kehadiran’ ahli keluarga baru.

“Tadi scroll up and down album kat Phone nampak video ni.. Terus I Nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang.

“Masa abil tau positive , abil excited sangat Nak share berita ni kat korang !

“Tapi macam Nak surprise lambat sikit. Ini lah Moment yang paling sweet , happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years,”tulis Abil.

Bagaimanapun, Nabila atau mesra disapa Abil mengalami pendarahan teruk.

IKLAN

Malah, doktor turut mengesahkan bahawa kandungannya tidak dapat diselamatkan.

“But too bad, Saya bleeding teruk until today and dah Pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah Nak bagi chance Saya honeymoon lagi agaknya! Yes,Ofcourse Saya sedih. Terlalu sedih.

“Tapi kan, Kenapa Nak kena bersedih Dan menangis sedangkan orang Yang sentiasa membahagiakan kite , ada depan mata. Mereka Masih ada. Lebih baik hargai waktu Yang ada ni sepuas-puasnya,” tulis Abil.

View this post on Instagram

Tadi scroll up and down album kat Phone nampak video ni.. Terus I Nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang. Masa abil tau positive , abil excited sangat Nak share berita ni kat korang ! Tapi macam Nak surprise lambat sikit. Ini lah Moment yang paling sweet , happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years.. But too bad, Saya bleeding teruk until today and dah Pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah Nak bagi chance Saya honeymoon lagi agaknya! Yes,Ofcourse Saya sedih. Terlalu sedih. Tapi kan, Kenapa Nak kena bersedih Dan menangis sedangkan orang Yang sentiasa membahagiakan kite , ada depan mata. Mereka Masih ada. Lebih baik hargai waktu Yang ada ni sepuas-puasnya ! At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap..Jadi la eh.. hihi ! So now..games onz tak sisz @kidweebee ? ?

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

IKLAN

Menerusi video tersebut, Keisha nampaknya terlalu teruja akan kehadiran ‘adik baru’, namun kegembiraan itu hanya dapat dikongsikan sekejap sahaja.

“At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap..Jadi la eh.. hihi ! So now..games onz tak sisz @kidweebee ?,” akhiri Abil.

Nyata, video yang telah mendapat hampir 500,00 tontonan itu hanyalah sekadar mahu mengimbas detik terindah bergelar ‘mom and dad to be’ bagi Abil dan suami, Mohd Izwan yang telah mendirikan rumah tangga pada Desember 2015.

Video : IG Nabila Huda