Memiliki paras rupa yang cantik serta keperibadian yang menarik, tidak hairanlah mengapa segala tindak tanduk pelakon dan penyanyi, Daiyan Trisha sering kali menjadi perhatian warganet.

Tidak kisahlah sama ada daripada segi lakonan, nyanyian mahupun pemilihan fesyen, segalanya pasti akan diperhatikan.

“Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha?

Terbaru, menerusi sebuah video yang dimuat naik di aplikasi Tik Tok, nama Daiyan sekali lagi menjadi perhatian selepas dia menggayakan busana daripada jenama fesyen popular dunia, Christian Dior.

Bagaimanapun, video berkenaan telah disalah ertikan oleh segelintir pihak gara-gara perkataan ‘Christian’ yang terpampang di bahagian bajunya itu.

@daiyantrisha22j’adore dior! 🤍♬ original sound – Daiyan Trisha

Perkara berkenaan secara tidak langsung telah menimbulkan kekeliruan di kalangan netizen kerana mereka menyangka perkataan Christian tersebut merujuk kepada agama Kristian.

IKLAN

“Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha? “Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha? “Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha?

Enggan perkara tersebut dibiar berpanjangan, ada juga sesetengah netizen yang menerangkan mengenai perkara tersebut agar tidak lagi menimbulkan kekeliruan.

“Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha? “Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha?

Sehingga kini, video berkenaan telah pun meraih lebih 600,000 jumlah tontonan.

IKLAN

Namum begitu, tidak kurang juga ada para peminat yang memuji mengenai ‘outfit’ yang digayakan oleh Daiyan itu.

“Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha?

Dalam perkembangan lain, Daiyan atau nama sebenarnya Daiyan Trisha Mohd Nasaruddin bakal muncul menerusi filem terbaru yang berjudul Rompak.

IKLAN

Rompak juga bakal menjadi filem pertama di Malaysia dan Asia Tenggara yang mengetengahkan konsep ‘Non-Fungible Token’ (NFT).

Filem ini dijangka bakal memulakan pengambaran pada bulan Febuari dan dijadualkan akan ditayangkan di saluran Astro First pada Jun 2021.

“Tu Nama Brand La, Apa Benda Korang Ni,” – Video Di TikTok… Ada Yang Salah Anggap Dengan Fesyen Daiyan Trisha?

Selain Daiyan, Rompak turut dibintangi ramai pelakon-pelakon hebat antaranya Zizan Razak, MK K-Clique, Siti Khadijah, Tony Eusoff dan ramai lagi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Sumber: Instagram & Tik Tok Daiyan Trisha

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI