“Thank You Tumpangkan, Jaga Makan Minum Masa I Tak Mampu,” – Sebak Tinggalkan Rumah Kakak, Ashira Mahu Buktikan Diri Sudah Bahagia

Penyanyi, Ashira mengakui dirinya berasa agak sebak untuk berpindah keluar daripada rumah kakaknya yang selama ini banyak berjasa dan membantunya saat dia susah.

Jelas Ashira atau nama sebenarnya Sharifah Nur Ashira, dia amat menghargai setiap apa yang telah dilakukan oleh kakaknya itu dan sehingga kini dia sendiri tidak tahu bagaimana untuk membalas jasa individu terpenting di dalam hidupnya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AshiraGV7 (@ashiraaziz)

“Kami gang. Cane nak cakap eh…masa Shira terduduk jatuh ditimpa beberapa ujian dia lah yang tarik tangan Shira suruh Shira bangun. Tak tau macam mane nak balas jasa you.

“Thank you banyak support i, help me when I need it. Thank you tumpangkan I, jaga makan minum masa i tak mampu. Thank you selalu doakan i,” tulisnya.

Kenyataan tersebut dikongsikan oleh bekas peserta Gegar Vaganza musim ke-7 itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

IKLAN

Pada masa sama, Ashira juga tidak mahu kakaknya itu berasa susah hati lagi untuk memikirkan mengenai dirinya kerana menyifatkan dia kini sudah pun menemui kunci kebahagian hidupnya.

Dalam pada itu, ibu kepada seorang anak ini turut menitipkan ucapan terima kasih selain turut mendoakan semoga kakaknya itu akan sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

“Thank you layan karenah senget adikmu nie. I sebak masa ambik barang-barang nak pindah Tapi I just nak tunjuk kat u I happy I tak nak u susah hati lagi.

“Semoga Allah merahmati kehidupan you sekeluarga, diperluaskan pintu rezeki. Kak Aku sayang ko giler! Thank you so much! Love you more than u know. P/s jgn nangissss a,” jelasnya lagi.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira selain turut berharap agar perkahwinan yang dibina oleh Ashira dan Bad akan berkekalan hingga ke jannah.

IKLAN

Terdahulu, Ashira baru sahaja melangsungkan perkahwinannya bersama jejaka pilihan yang juga merupakan anggota kumpulan, Indigo, Bad pada tanggal 11 Mac lalu.

Pasangan ini dinikahkan oleh bapa Ashira iaitu Syed Abdul Aziz Syed Alwi di Masjid Tuaku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya.

Sumber: Instagram Ashira