Terima 31 Jenis Surprise Sempena Birthday Ke-31, Sweet Kejutan Azar Azmi Buat Hafreez Adam – “I Appreciate Your Efforts, Abe Terharu…”

Pelakon, Hafreez Adam meluah rasa terharu selepas mendedahkan dirinya ada menerima 31 jenis kejutan bersempena dengan hari lahirnya yang ke-31.

Jelas Hafreez, pada awalnya dia sendiri tidak tahu siapakah yang memberikan kejutan tersebut kerana tiada nama yang tertera pada hadiah berkenaan.

Katanya lagi, dia menjadi bertambah musykil apabila pihak delivery kerap menghubunginya selang beberapa minit daripada kejutan sebelumnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafreez Adam (@hafreezadam)

“Ada orang tu plan nak buat surprise. Kononnya. 31 cupcakes. 31 delivery. Rumah pula condo. Lockdown ni, delivery semua kena pick up dekat bawah.

“Emmmmmm. Masa 1st punya delivery. Abe ambil. Tertanya juga siapa yang bagi. Sebab tak ada card atau clue. Cuma cupcake dan balloon. 2nd time, sama, 3rd time. sama.

IKLAN

“Dah 3 kali turun naik dalam jarak 3-4mins diantara semua delivery tu. Dapat call ke 4 dari rider, Abe cakap “cupcake & balloon ea? Awak ambil lah.”. Sama juga dengan call ke 5. Bila call ke 6, adik Abe yang offer untuk turun ambil,” tulisnya.

Kisah tersebut dikongsikan oleh pelakon drama, Gantung itu menerusi entri terkini yang dimuat naik di laman Instagram.

Selepas menerima hampir kesemua hadiah tersebut, barulah Hafreez tersedar yang kejutan istimewa ini sebenarnya telah dirancang oleh rakan artis, Azar Azmi.

Dikesempatan itu juga, Hafreez meluahkan dia berasa sangat terharu dengan usaha yang telah ditunjukkan oleh Azar itu.

“Sampai lah yang 2nd last punya. Yang last punya Abe kena turun sendiri. Sebab rider cakap gift kali ni, tuan yang send semua gift tu minta Abe ambil sendiri. Special katanya. The rest kauorang tengok lah sendiri.

“I just wanna say thanks to orang yang buat surprise ni. I appreciate your effort. Tapi Abe lebih terharu dengan surprise kedua yang dalam video tu. Dia suruh ambil barang dekat belakang truck tu. sekali…. thanks!,” jelasnya lagi.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut gembira melihat kejutan tersebut selain turut mendoakan yang terbaik buat Hafreez dan Azar.

IKLAN

“Kak Azar dengan surprised birthday memang tak boleh dipisahkan.

“Perkara paling sweet I’ve ever seen. Semoga kekal till jannah. Amin. Happy birthday Adam.

“Happy birthday Hafreez Adam. Semoga panjang umur dan sihat selalu serta dimurahkan rezeki. Kami sayang awak,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Sekadar informasi, Hafreez dan Azar bakal bergandingan menerusi drama siri terbaru yang berjudul Derita Untuk Bahagia.

Drama ini bakal bersiaran pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 6 petang di saluran Astro Prima mulai 7 Jun dan boleh distrim di platform On Demand dan aplikasi Astro Go.